mandag 16. april 2018

Disco bursdag invitasjon

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bursdagskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Vi har en rekke forskjellige invitasjoner, med variasjon i farger og motiv. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger.

Disco Ingen discobursdag uten discomusikk og dansing. Finn frem dansemusikk, ”Saturday Night Fever” og ABBA. Har du en discokule må den opp i taket selvfølgelig! Man kan også arrangere dansekonkurranser eller lignende.


Her får du helt gratis en nydelig og søt invitasjon når dere for eksempel skal ha bursdag i ugletemaet som du kan fylle ut fra PC og skrive ut selv. Ugle-designet er koselig, eventyrisk og har flotte fargekombinasjoner. Ikke så rart at dette bursdagstemaet er så populært! Jeg ønsker deg velkommen til min verden, hvor jeg deler min lidenskap for bursdager og feiringer.


Start festen med stil.

Inviter dine venner til fest med disse invitasjonene. Klar for feiring og fest? Første steget er å fastsette en dato og sende ut innbydelser til venner og bekjente!


Her finner du invitasjoner, takkekort og bursdagskort til fest og bursdag. Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Festinvitasjonene skaper du på nett og vi trykker dem i Norge for rask utsendelse. Da kan vi hjelpe deg litt på vei. Vi har satt sammen noen enkle maler til invitasjon , meny og bordkort i ulike stiler.


Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi tar bursdager på alvor ved å ha det gøy!


Vi håper du lar deg inspirere! På vår side finnes det ikke rett eller galt. Her skal det finnes ideer og løsninger som passer alle.


Lage dine egne bursdagsinvitasjoner gir et personlig preg og gir deg mulighet til å gjøre noe kreativt med tekster og design. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Ett alternativ er å laste ned en bursdag invitasjon mal og tilpasse den , selv om noen mennesker liker den kreative utfordringen med å designe sine egne kort ved hjelp av formatering verktøy tilgjengelig i Microsoft Word.

Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden. Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Når det er tid for å komme sammen for en bursdag , på kontoret, eller en fest, kan du bruke de utskriftbare Office-malene for invitasjoner, og få folk til å holde av datoen for arrangementet.


Den enkle måten å sende ut invitasjoner på! Logg inn for å se hvem som har svart på invitasjonen din, gjøre endringer m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg