onsdag 25. april 2018

Lær å farge garn med matfarger

Velg mellom flere ulike farger og typer. Lynrask levering - bestill i dag! Kjøp raskt og enkelt her! Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. Her vil du få trinn for trinn veiledning i hvilke garn du kan farge , hvordan du forbereder til farging, flere ulike fargeteknikker samt strikkeoppskrifter som er spesialdesignet for håndfarget garn.


Eboka går nøye gjennom hvordan du farger semisoli flerfarget, spettete, flekkete og garn med lange fargeskift. E-bok: Lær å farge garn med matfarger 375. Dette er et hefte på sider som viser deg, bilde for bilde, hvordan du kan farge garn med trygge syrefarger (konditorfarger) i ditt eget kjøkken. Her kan du kjøpe ebøker fra Ninapetrina.


Lek med farger - Lær å håndfarge garn med matfarger Kom å lær morsomme og enkle teknikker med Gilly fra Fjord Fibres. Du kan bruke kreativiteten din ved å farge det perfekte garnet til alle dine strikke- og hekleprosjekter. Kom og lær morosame og enkle teknikkar med Gilly frå Fjord Fibres!


Lær å farge garn med matfarger

Du kan bruka kreativiteten din til å farga det perfekte garnet til alle dine strikke- og hekleprosjekt. Nogle gange har du brug for at kunne strikke med tråde garn på en gang når du strikker mønsterstrik. Jeg holder Dominans (mønsterfarve) og min ene. Ett helt døgn med strikking sammen med andre like gale strikkedamer.


Kan du tenke deg noen bedre måte å tilbringe helga? Du fikk ei flott farge på garnet ditt, men jeg er utrolig glad i grønt også da. Har plantefarga mykje garn men å farge med kondittorfarge det har eg ikkje prøvd. Jeg farger med matfarger , kjøper konditorfarger fra wilton. Da må du ha syre i vannet, for eksempel sitronsyre eller eddik.


Lær å farge garn med matfarger

Jeg anbefaler deg å lese litt på nett om fremgangsmåten. Kan anbefale en e-bok av ninapetrina. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Tidspunkt: Mandag 24. I den populære Mariusgenseren, og i mange andre tradisjonelle skandinaviske mønstre, er det vanlig å strikke mønster i to eller flere farger på samme omgangen.


Mange synes dette kan være vanskelig å få pent. Men, det er slett ikke så vanskelig som det ser ut. Det handler bare om å vite om noen teknikker som gjør det enklere. Deretter er garnet ferdig!


Lær å farge garn med matfarger

Du mangler bare å nøste det sammen, så er det hjemmefargede garnet klart til neste strikkeprosjekt! Og hvis du vil, så kan du farge en runde til med garn med samme suppe. Bruke fargesuppa en gang til. Dersom du ønsker det, kan du nå farge en omgang til med garn i samme fargesuppe. Da bare gjentar du prosessen en.


Lyst til å lære å farge garn eller strikke med forgarn? Vi fyller på programmet med hele tre workshops! Workshop med Nina Figenschau – lær deg å farge garn med syrefarger! Jeg valgte å farge både med ubeiset og alunbeiset garn. Avocado har jeg lest inneholder eget beisemiddel, men er usikker på om det gjelder både skall og stein, eller om det er sant i det hele tatt!


Lær å farge garn med matfarger

Avocado er ikke et veldig kjent plantefargemateriale så alt jeg kommer over når jeg leser om det vurderer jeg med en klype salt! Vi går igjenom forberedelser til farging, som hesping og knyting av garn , fargeplanlegging og sikkerhetsrutiner. Fire ulike fargeteknikker gjennomgås. Kurset koster 5kr for en voksen og et barn og inkluderer alt materiale, instruksjonshefte, kaffe, saft og noe å bite i. Garnet dere farger blir så klart med dere hjem! Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Jeg kommer til Drammen lørdag 01. Les mer om kurset, hvilket utstyr du trenger og bestill plass på ett av kursene ved å gå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg