tirsdag 3. april 2018

Termingruppe januar 2019

Hvilken uke er det? Ny forsinkelsesrentesats fra 1. Rentesatsen for forsinkelsesrenten fastsettes hvert halvår, med virkning fra 1. Ved inngangen til det nye året trer en rekke nye lover og forskrifter i kraft. På denne siden vil du finne en oversikt over noen av de viktigste endringene fra 1. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Summen av minstefradraget i lønnsinntekt og minstefradraget i pensjonsinntekt begrenses oppad til øvre grense i minstefradraget i lønnsinntekt, dvs.


De oppgitte satsene gjelder fra 1. Tabellen under viser inntektsgrenser som gjelder fra 1. Januar kan innebære alt fra høye strømpriser og forsetter om et sunnere liv, til nye Nav-regler. Må betale tilbake 365. Nav etter Spania-opphold. Det er bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta.


Bokføringspliktige hadde frist til 1. Kort om endringene: Den nedre aldersgrensen for deltakelse i Kvalifiseringsprogrammet endres fra til år. De nye reisesatsene gjelder fra 1. Arbeidsgivere og ansatte står fritt til å avtale egne satser for kjøregodtgjørelse - selv om den skattefrie satsen vil gjelde uansett. Mange bedrifter og organisasjoner i Norge velger allikevel å benytte seg av satsene som gjelder for statlig. Endringen bekreftes også av Fri Fagbevegelse. I Budapest druknet mennesker da turistbåten Hableány sank i Donau etter en kollisjon.


Folketingsvalg i Danmark førte til flertall for venstresiden. Antti Rinne tok over som statsminister i Finland. Hans regjering ble sittende til 10. Merk at prisene ikke er den samme som kommer på din faktura, da det tilkommer lovpålagte elsertifikater og eventuelle påslag fra din leverandør i tillegg til innkjøpsprisen på Nord Pool.


Januar er den tørreste måneden i Costa Rica, og blir av mange sett på som den beste måneden å reise dit. Nyttår er også populært, men prisene er som regel høyere. Finn billige flybilletter til San Jose Finn hotell i San Jose. I januar er det grader om dagen og grader om natten. Tross for varmen, så kan januar få en del regn, men det oppleves ofte som godt og avkjølende.


Se alle ledige reiser til Mauritius i januar. Musikkritikerne Hild Borchgrevink og Ida Habbestad gjester Glogerfestspillene. Fyll ut skjemaet med opplysninger om deg selv og din personlige økonomi. Det er anbefalt at du finner frem din siste lønnsslipp og selvangivelse, samt verdivurdering eller boligtakst på boligen.


Vær oppmerksom på at prisendringer kan forekomme i løpet av året. Her finner du portotakster og priser gjeldende fra 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg