torsdag 5. april 2018

Fredagsmat

Skal du lage fredagsmat i dag? Oppskriften finner du på matprat. Trenger du inspirasjon? Travle hverdager er det mange av. Her gir vi deg våre tips. Prøv en av disse asiatiske rettene.

Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Fredagsmat nummer én er definitivt pizza. Mathias elsker å bake pizza og spise pizza, og hjelper derfor ofte til. Favoritten min for tiden er fylt asparges og parmaskinke, men som dere kanskje vet så elsker jeg å variere pizzatoppingen (alle pizzaoppskriftene på bloggen finner du samlet her). Dvs oppskrifter som er mer uformelle enn fest og selskapsmat.


Avrunda arbetsveckan med att fixa en god fredagsmiddag. Fira starten på helgen med en god middag på fredag och duka upp med trevliga rätter. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Madam Mims oppskriftsforum. Tips til god fredagsmat ? Enkel og god fredagsmat?


Dette kreves - dette klarer alle! Jeg vet at det skal mye til for å skape matrevolusjoner. Med mindre det er krig eller dramatiske klimaendringer, så vil endringene kvalifisere til langsom evolusjon. Man har jobbet seg gjennom uken og de fleste vil slippe timevis på kjøkkenet denne kvelden.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Lyst på noe digg til middag? Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg.


Lag béarnaisesausen i en kjele som anvist på posen. Skjær purre og del tomatene i små biter. Stek kjøttdeig og bacon i en stekepanne med olje. Fres purren sammen med kjøttet i et par minutter.


Når du får akutt lyst på junk foo kan disse sunnere variantene av trøstemat redde deg. De fleste har nok dager der vi bare må ha usunn junk food.

Vad serverar du när det är dags för fredagsmys? Här hittar du goda recept på fredagsmat så som tacos, Tex Mex, enkla gratänger, pasta och pizza. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Fredag - kanske den dagen som alla längtar till mest efter en hård arbetsvecka. Här hittar du välsmakande recept som är perfekt på en fredagseftermiddag eller kväll, både enkla recept och mer komplicerade, välj själv efter dagsformen!


Burritos eller myk taco som noen også kaller det, er populært hos både liten og stor. Opprinnelig er det maistortillaer - lefser - fylt med kjøtt og (røde) bønner, ofte moste (frijoles refritos), men påvirkningen fra USA og dets tex-mex-kjøkken, har åpnet opp for alle mulige og umulige kombinasjoner av ingredienser. Svinefilet stekt som biffstykker, legges over i gryte, hell over dl lettmelk som har fått i seg tre ss maisiennamel, ts salt av god kvalitet, ss svartpepper grovmalt, 5-ts sterk karri.


Att äta middag i TV-soffan en fredagskväll är både trevligt och mysigt. Här har vi samlat recept på fredagsmat till fredagsmyset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg