onsdag 4. april 2018

Løs visdomstann

Oslo Tannlegesenter tilbyr rask og smertefri tanntrekking. Innkilt visdomstann er når stedet tannen skulle komme opp, er helt eller delvis blokkert. Symptomer på innkilt visdomstann oppstår ved komplikasjoner som infeksjon.


Disse kan være smerte, dårlig ånde, hevelse, hodepine og kjevesmerter. Løst tannkjøtt over visdomstann Husk at.

OBS, viktig å være superren på fingrene, så man ikke får infeksjon) og dro løs hudbiten. Dette kan gjøres hos tannlegen eller du kan bli henvist til en spesialist. Trekking av en visdomstann med lokalbedøvelse tar ca minutter. Ved behov kan du få et legemiddel som heter benzodiazepin, som virker beroligende. Løs tann eller flere løse tenner.


Vi kan tilby undersøkelse time på dagen og rabatt for nye pasienter. Har du en løs tann eller pyrea? Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi kommer til å foreslå at du lar oss undersøke deg.

Smerter knyttet til en visdomstann som er på vei opp kan ofte behandles med rensing rundt tannen i stedet for fjerning. Hos voksne er det i hovedsak visdomstenner som er det største problemet. Ei visdomstann står så langt bak i kjeven at det er vanskelig å rengjøre dem skikkelig.


Derfor oppstår det også oftere hull i dem enn andre tenner. Mot tannverk så er nok det beste rådet å gå til tannlegen, men disse har ofte litt for lang ventetid på behandling. Tanntrekking og trekking av visdomstann midt i Oslo. Smertefri, rask og rimelig trekking av tenner. Garantert akutt time i dag.


En visdomstann kan være vanskelig å fjerne avhengig av bl. Hvis en eller flere visdomstenner har ikke plass til å vokse i overkjeven eller underkjeven som resulterer i smerter, infeksjoner eller andre tannproblemer, vil du sannsynligvis trenge å få den trukket. Kirurgisk fjerning av visdomstann er en kirurgisk prosedyre for å fjerne en eller flere visdomstenner. Du har sikkert opplevd tannverk på et tidspunkt, enten fra en løs tann, visdomstann , eller følsomhet når du biter i en iskrem eller en varm potet. Hvis du merker sammenhengende tannverk som varer i mer enn et par dager bør du oppsøke tannlege for en eventuell behandling.


Hvis visdomstannen har for liten plass til å bryte fram, kan det utvikle seg en smertefull betennelse over og rundt tannen. Det kan også medføre tannbyll (pericoronal abscess). Når tannen er delvis dekket, kan det være vanskelig å holde den rein, og bakterier kan spre seg under tannkjøttet.


Tannlegen kontrollerer, innen selve uttrekkingen begynner, effektiviteten av den satte bedøvelse.

Hvis pasienten fortsatt føler litt, suppleres bedøvelsen til effekten er 1. Tannlegen løsner forsiktig tannen med et ”elevator”-instrument, hvoretter tannlegen vrikker tannen løs med en ekstraksjonstang så tannen ikke knekker beinet. En annen vanlig grunn til å fjerne en visdomstann er om den står i fare for å dytte på andre tenner i munnen. Tannverk av betent tannkjøtt. Dette er en tilstand som er sjelden hos ungdom og yngre voksne, men som utvikler seg langsomt over ti og blir merkbar i eldre alder. Rotbetennelse Hva er rotbetennelse?


Dermed kan bakterier få adgang slik at det kan oppstå en infeksjon (betennelse).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg