onsdag 25. april 2018

Nespresso maskiner

Bli din egen barista med kvalitets maskiner fra Lelit. Håndlaget i Italia! Alltid den beste kvaliteten. Bestill idag, drikk kaffe allerede om 1-dager. Gratis frakt fra 9kr.


Ingenting slår en god kopp kaffe om morgenen.

Skaff deg en kapselmaskin du også! Lagervarer leveres neste virkedag. Vår Prisjakt score 8. Kjøp nå, betal om mnd. Ute etter god kaffe?


Verdens ledende produsent av kaffemaskiner, kaffekapsler og kaffetilbør tilbyr nettopp dette. Ved kjøp av flere maskiner skal det opprettes én registrering per maskin (maks maskiner per husholdning). Gjennom Bluetooth-teknologi gir maskinen mulighet for å skreddersy din kaffe, slik at din kopp blir akkurat slik du ønsker.


Maskinen er inspirert av de profesjonelle baristaene og er laget i børstet aluminium, og med et baksidedesign som er helt.

Alle maskiner har sine sæegne egenskaper, funksjoner og form, og det betyr, at avkalkingsprocessen kan variere avhengig av modell. Vi setter derfor fokus på de mest udbredte og populære modellene. Bekreftet lagerdato 10. Kapasitet: liter;.


Dette er en litt billigere modell, som dermed også er mer nedskalert med hensyn til funksjonalitet. I utgangspunktet nei. Vi skal slippe å tenke, vi ønsker ikke å fikle eller lirke før vi får oss den første kaffen. Alt du skal gøre er at sætte en kapsel med kaffe i maskinen og trykke på en enkelt knap – få sekunder efter har du en kop velsmagende kaffe. Vi tilbyr ikke bare kapsler som espresso og lungo, men også aromatisert kaffe og varm sjokoladedrikke.


Kvalitet og smak er topprioritert! Nespresso kompatibel. Espressomaskiner og kaffemaskiner finnes tilgjengelige fra enkle små maskiner der man putter kapsler inn, via de klassiske manuelle maskinene helt opp til helautomatiske maskiner med innebygd kaffekvern og melkebeholder.


Vi har ulike produkter på lager fra 2kr. Europas største utvalg av kaffekapsler inkl. En av våre grunntanker er at man ikke først og fremst kjøper en maskin , men den kaffen maskinen kan lage.


Hva som er riktig for en, er ikke alltid like lett å finne ut og bør helst oppleves og erfares på egenhånd. Den har både god byggekvalitet, fint design og er lett å bruke. De nye nespressokapslene er større enn før, og denne maskinen er bare kompatibel med nye kapsler.


Den vinner til tross for at andre maskiner har høyere score, fordi de andre er testet av kun én kilde hver.

Vi har satt en grense på at produktet må ha to tester eller mer for å kunne bli kåret til best i test. Maskinen kan ikke kobles til vannet, slik at det er automatisk vannforsyning. På den annen side, er det en ekstra stor vannbeholder med en kapasitet på liter. Maskinen er veldig kompakt og tar derfor ikke mye plass på kjøkkenet, sammenlignet med mange andre espressomaskiner i samme stil.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg