mandag 2. april 2018

Djevellue babyull

Dale (det oransje garnet over), Mor Aase babygarn (det hvite og grå garnet på de to luene under) og Gjestal babyull (det gulgrønne garnet over, samt på kantene på den første lua under). Jeg har bruk litt forskjellig garn, bl. Legg opp 2 2 m på rundp nr.


Opprinnelig heter denne lua djevellue , men jeg hørte for ei stund siden noen som kalte den for hjertelue. Og ansiktet til babyen danner jo et hjerte inni lua når den er på.

Derfor har jeg herved døpt om lua her hos meg! Slike små babyluer går som kjent veldig raskt å få ferdig, men omstendighetene ville uansett ha det til at rillejakken ble solgt mens jeg enda satt og strikket på denne luen. Innlegg om djevellue skrevet av Johanne Døhlie Saltnes.


Det har blitt litt lillebrorstrikk de siste ukene. Her er noen av småplaggene lillebror har fått: En bleiebukse i restegarn fra hentesettet, babyull lanett fra sandnesgarn. Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12.


Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving.

Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Denne siden ble sist oppdatert 02.


Pent strikket djevellue i babyull. Håndstrikket djevellue og votter. Strikket i lys grå, babyull. Praktisk knyting under haken på lua og snor mellom vottene så. Disse luene og pleddene har jeg gitt bort til Levanger sykehus.


Det finnes så utrolig mange for tidlig fødte og de har sjelden fått forberedt noen garderobe og trenger sårt slike ting fra dag for å holde på varmen og energien som de trenger for å vokse seg sterke. Djevellue og pledd i prematurstr. I dette innlegget legger jeg med actionbilde av den første luen jeg strikket.


Lue nr ble nok litt bedre og lue nr ser ut til å bli den beste så langt. Luen er strikket i babyull (flammegarn) på pinne 5. Rillestrikk hele veien. Fine luer i behagelig babyull som sitter godt på.


Heklet djevellue og sokker til baby I August heklet jeg dette settet i Dale baby merino ull til en liten gutt på ca.

Jeg tipper det passer opp til ca mnd selv om det stod i oppskriftene. Grå djevellue strikket i Viking Frøyagarn. Ble godt mottat og sitter som støpt. Har akkurat oppdaget siden.


Har strikket for Afrika før og gjør det gjerne igjen. Bruker helst babyull for enkelte alpakkagarn krymper lett i vask. Ser på innleggene at noen ikke vil strikke rundt. Da kan man strikke en djevellue eller skøyteløperlue som strikkes frem og tilbake.


Jeg deler oppskrift om ønskelig. Mens eg var på ferie i somar blei eg ferdig med strikkeprosjektet eg hadde med meg fortare enn eg hadde rekna med (ja stakkar meg). Heldigvis var det ein del garn til overs, og då gjalt det å vera kreativ.


Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg