tirsdag 3. april 2018

Plutselig mye utflod gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Mye utflod er normalt. Når det gjelder hva som er normal mengde, finnes det egentlig ikke noe fasitsvar, ifølge Simmones.


Noen jenter har mye utflod og noen har lite. Mengde utflod varierer fra jente til jente og kvinne til kvinne.

Noen har så lite at de føler at ikke har noe, mens andre kan ha ganske mye. Har du mye utflod , så har du det. Jeg vet at en forandring i utflod osv kan være symptom på graviditet. I kanskje litt over to uker nå har jeg hatt veldig mye utflod. Lukten synes jeg er akkurat den samme som normalt, men kanskje ørlite grann sterkere (noe som kan ha å gjøre med at det bare er så mye mer).


Jeg tenkte kanskje at det hadde noe å gjøre med at jeg da var på flyttefot (flyttet tilbake til Norge fra utlandet), men jeg aner ikke. Hei, jente på år som har ei nydelig datter på mn for uke siden fikk jeg plutselig brun utflod som varte nesten uke. En sjelden gang er brunlig utflod tegn på en spontanabort er på gang.

Allikevel de aller fleste av de gravide som opplever dette fullfører svangerskapet uten ytterligere problemer. Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens.


Får din partner plutselig en dag sopp betyr det langt i fra at denne må ha vært utro. Andre årsaker til sopp i underlivet er mye vanligere: Sopp oppstår hyppigere om man har gått i tette eller fuktige klær, om en har sukkersyke eller nylig har benyttet antibiotika eller kortison. Fastlege Kari Løvendahl Mogstad erfarer at gravide kan ha et nærmest uendelig behov for informasjon.


Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Et tegn på graviditet er for mange at de plutselig ikke orker å spise enkelte matvarer, for eksempel kaffe eller sterk mat. Det vil skape trygghet.


Andre opplever plutselig trang til matvarer de vanligvis ikke spiser så mye av. Hva dette skyldes er usikkert, men man antar at det også kan ha sammenheng med hormonforandringene i kroppen. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Gravide og ammende er særlig utsatt for soppinfeksjoner.


Grunnen til at underlivssopp er vanlig hos gravide , er fordi de har høye nivåer av østrogen i kroppen under graviditeten. Takk for at du skriver til ung. Om en har hatt ubeskyttet samleie med ny partner, og det plutselig øker på med utflod er det all grunn til å sjekke seg for seksuelt overførbare infeksjoner.

Vanlige beymringer i svangerskapet. Fjernet livmor og l. Pga litt lekkasje fra endetarmen benytte. Alt har gått veldig fint.


Er det også slik at det plutselig kan komme mye , f. Jeg postet inne på prøvere-forumet, men dette er kanskje mer riktig sted. I natt opplevde jeg stadig å bli vekket av følelsen av at det rant utflod. I en slik mengde at jeg nok burde ha brukt truseinnlegg, men holdt meg til pysjamas.


I morges så jeg at det var g. Men det var så mye at den ble våt. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg