onsdag 4. april 2018

Badering baby med tak

Gigantisk badeand med kule solbriller! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn laveste nettpris her.


Nei, du får ikke beskjed Men du må jo sjekke om det ligger i altinn i dag, for gjør det det er pengene rett rundt hjørnet.

Om det ikke ligger noe i altinn i dag kommer det etter ferien, en gang mellom august og oktober, de legger ut fortløpende etterhvert som de blir ferdig. Lek på stranden eller i basseng blir ekstra gøy med oppblåsbare badeleker. Stjerner som lyser i mørket.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti.

Superkult oppblåsbar flamingo med håndtak! Perfekt som flytemadrass både på stranden og i basseng. Flamingoen er knall rosa, den har lang hals og store, snille øyne. De store vingene på siden gjør at man har ekstra god plass å sitte på, og det er praktiske håndtak til å holde seg fast i på hver.


Flott badering med fargerike motiv. Oppustelig badering med luft-kamre og sikkerhedsventiler. Godkendt til børn under år ifølge de nye EU direktiver.


Stilig badering fra Intex med sommerslig blomstermønster. Baderingen måler 97cm i diameter og har to håndtak. Passer for barn fra år og oppover. Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Lekearbeidsbenk for barn Verksted med verktøy for montering av leketøy.


Takket være verkstedet vil barnet bli kjent. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Trademax’ nyhetsbrev og godkjenner at Trademax behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Trademax’ integritetspolicy. Intex basseng med ball og badering - 132xcm.


Redningsvesten BabySafe fra Helly Hansen har bleieholder som gjør at barnet ikke flyter opp med rumpa, men snur seg i vannet.

Legg til sammenlikning. Baby Safe er produsert i et mykt materiale, har belte i livet, høy krage med refleks, snøring nederst og to skrittstropper. Prisen er cirka 3kroner. Gøy med lek i vannet. Stor oppblåsbar badering , Ø cm.


På stranda med en så liten en ville jeg brukt faktor 5 uv-klær og caps, og hatt parasoll med strandleker under. Kanskje kjøpe en sånn badering med tak over? Her finner du merkeklær til barn og andre kvalitetsprodukter for både baby og for eldre barn, til nedsatte priser. Melda Ilgins foreldre og folk på stranden gjorde flere forsøk på å få tak i den vesle jenta da de så hva som skjedde, men måtte til slutt tilkalle kystvakten.


De klarte ved hjelp av dykkere å få tak i Melda og gjenforene henne med en overlykkelig mor og far. Hvad med en badering hvor han kan sætte i som en lille båd. Flythjälpmedel till barn så som armkuddar, simvästar, badringar.


Punkterings säkra armpuffar samt simdräkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg