mandag 30. april 2018

Temptech retro kjøleskap

Billige hvitevarer på nett. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Tilgjengelig i flere størrelser og farger. Se hele utvalget her!


Temptech retro kjøleskap

Nostalgisk og dekorativt retro kjøleskap som gjør det lille ekstra på kjøkkenet! Våre retro kjøleskap kombinerer den autentiske 50-talls. Kjøleskapene er et blikkfang og gjør seg også som et ekstra kjøleskap i kjellerstua, på hytta, gutterommet, campingvogna eller på hotellrommet. Dette kjøleskapet har en kapasitet på 1liter og er velutstyrt med innvendige hylle.


Retro minikjøleskap. Lite, praktisk kjøleskap med stilig retro design. Det retroinspirerte kjøleskapet kommer i et imponerende design med justerbare hyller, stillegående drift og LED-lys på innsiden. Perfekt kjøleskap til oppbevaring av drikkevarer som brus og øl. Passer perfekt som ølkjøleskap for ølbryggeren!


Lite og dekorativt kjøleskap på 115L i lekkert retrodesign. Temptech HRF130RMB retro kjøleskap. Disse nostalgiske og dekorative retro kjøleskapene gjør det lille ekstra på kjøkkenet! Inneholder innvendige glasshyller som kan flyttes etter behov i tillegg til dørhyller, flaskeholder og en grønnsaksskuff.


Prisgunstig minikjøleskap for praktisk oppbevaring av kjølig drikke med et attraktivt design som gjør seg egnet til enhver anledning, enten for profesjonelt eller hjemmebruk. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Vaskemaskiner, kjøleskap , tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Sammenlign pris og finn billigste vinskap på Prisguide.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Frittstående, Høyde 83. I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av kjøleskap. Vi har en rekke ulike modeller og tilbyr dessuten levering, installasjon og retur av gammelt produkt.


Temptech retro kjøleskap

Kjøleskapet er en uunnværlig hvitevare, siden det hjelper oss med å oppbevare matvarer ved rett temperatur. Det kan enten være frittstående eller integrert. Det integrerte kjøleskapet monteres med et kjøkkenpanel i front, og er en mer diskret løsning i forhold til et frittstående kjøleskap som man tydelig ser i kjøkkenet. Frittstående, Høyde 49. Finn laveste nettpris her.


Kjøleskapet er kanskje den hvitevaren du bruker mest, så her er du lur som gjør hjemmeleksene dine før du kjøper. For med kombiskap, kjølehjørner, side-by-side- kjøleskap og mere til er det mye å velge mellom. La oss hjelpe deg med å finne riktig skap for deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev!


Temptech retro kjøleskap

Motta smarte handletips og populære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg