mandag 9. april 2018

Omgangssyke på ferie forsikring

Dette har du krav på : Sjekk dine rettigheter dersom ferieidyllen brister. Tusenvis av nordmenn blir årlig syke i ferien. Dersom du må avbryte ferien som følge av langvarig sykdom har du krav på ny ferie.


Mange er for syke til å reise på ferie , advarer forsikringsbransjen. Du er småsyk og ferien står for døren, du er under behandling, eller du er kronisk syk. Tanken på sol og varme lokker, og selv fastlegen mener du kan ha godt av en ferie.

Aller best er det å sjekke forsikringspapirene dine før du drar på ferie , så vet du hva du har å forholde deg til. Reiseforsikring: Pass på hvor lang reisen er. Kan få nye feriedager. Det er ikke bare penger å hente etter sykdom i ferien , det er også viktig å huske at du kan få erstattet feriedagene fra arbeidsgiver.


Endelig har den etterlengtede ferien kommet. Selv om du kjenner deg litt uggen, har du bestemt deg for å dra på ferien likevel. De pleier jo vanligvis å gå bra, gjør det ikke?


Halvparten av skadene er knyttet til at vi blir syke mens vi er på ferie. Dette gjelder for eksempel hvis du mister bagasjen, reisen er forsinket eller du knuser mobilen.

Hvis du trenger å snakke med en lege bruker du appen Eyr. Ferien er her for mange av oss, og flere av oss finner veien ut på reise. Men ikke fra alt som skjer. Men du må selv ta ansvar for å passe på tingene dine!


Derfor regnes det heller ikke som tyveri hvis mobilen din blir stjålet når du har gått fra den på cafebordet. Skade på mobil, pc og nettbrett Det er viktig å merke seg at reiseforsikringen ikke dekker skader på mobiltelefon, datamaskin, lese- eller nettbrett. Du kan kjøpe forsikringen for kun deg selv, eller for deg og familien. Fordeler med forsikringen.


Forsikringen gjelder i ett år, og fornyes automatisk. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet!


Nysgjerrig på hvem vi er? Norsk robotteknologi fjerner norovirus fra rom og utstyr. Vår automatiserte metode for desinfeksjon forebygger smitte. Unngå at norovirus sprer seg.


Les mer om kollektive forsikringer her! Hver eneste dag i hele sommer vil over 2nordmenn få ferien ødelagt av at bagasje eller andre eiendeler blir stjålet eller forsvinner. En undersøkelse, utført av Ipsos på oppdrag fra Gjensidige forsikring , viser at prosent av innbyggerne i Vestfold har opplevd tyveri på ferie i utlandet.

Når du er skikkelig kvalm kan bare tanken på mat være nok til at du kaster deg over skåla. Da er det nesten håpløst å prøve å få i seg fast føde. Ifølge Norsk Helseinformatikk er det ikke farlig om du ikke får i deg mat på en kort stun men du kan derimot bli raskere frisk dersom du fortsetter å spise litt, selv om du kaster opp. Det er ikke alltid ting går på skinner når man er på reise, og lite er mer frustrerende enn forsinkelser og bagasje som ikke dukker opp.


Her er ekspertens råd til hva du bør gjøre, og hva du har krav på , om det skulle oppstå problemer på reisen. Hvert år er det noen som får ferien ødelagt på grunn av sykdom eller skader. Samtidig svarer en av fem at de ikke vet hva de skal gjøre, dersom sykdom rammer dem på reise i utlandet. Mat er sjelden det som frister mest når du har omgangssyke , og heldigvis kan kroppen klare seg i ukevis kun på væske. Når du føler deg litt bedre, er det fint å prøve med litt lettfordøyelig, tørr mat, som kjeks.


All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg