fredag 23. mars 2018

Lefserull med spekeskinke og kremost

Lefserull med spekeskinke , ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks.


Bland naturell kremost med litt salt, pepper, sitronsaft og finhakket persille. Smør kremostblandingen utover lefser.

Strø rucculasalat på langs. Legg spekeskinke eller røykelaks over rucculasalaten og rull lefsen stramt sammen. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi syns er enda bedre!


Og den med laks og kremost er en klassiker, og en av mine soleklare favoritter. Jeg er ikke sånn kjempestor fan av røkelaks sammen med f. Utrolig enkelt og utrolig godt! En annen god variant er med avokadokrem og skinke.

Wraps med spekeskinke , kremost , salat og løk er kjempegodt. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltørket tomat. Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem og kan ellers fylles med det du måtte ha tilgjengelig.


Parmaskinken kan for eksempel fint erstattes med røkt laks. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg skinken på og strø på salat og agurk. Ha på pepper og rull lefsene sammen.


I våre oppskrifter har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser. Smør lefsene med et godt lag med smør. Fristende lefseruller med kremost , egg og skinke.


Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Du kan fylle lefserullene med forskjellig, som laks, diverse pålegg som skinke eller fårerull, og med diverse tilbehør. Jeg har valgt å fylle noen lefseruller med spekeskinke , litt salat og en urtekrem.

Jeg brukre alltid de grove tortillalefsene fordi jeg synes de har mere smak og har bedre konsistens. Rulladen er svært enkel å lage og er perfekt til koldtbordet, tapas eller som et eget måltid. Skal du lage en enkel koldtbordrett som veldig mange liker, er lefserull med røkelaks perfekt. Legg på salat, oliven og agurkskiver.


Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke , osteskiver eller laks. Kokkens tips Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll. Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.


Rull sammen og del i passe munnfuller. Potetbrød er naturlig glutenfritt og du finner det som regel i frysedisken. Her får dere min oppskrift på en enkel og god lefserull -variant med kremost , basilikum og soltørkede tomater. De ser kanskje ikke så gode ut - men det er de! Variere gjerne oppskriften med spekeskinke eller røket laks i tillegg!


Porsjoner: ruller - ca. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Lefseruller er enkle å lage og passer like godt som forrett som til juletapasen, og kan fylles med nesten hva det måtte være.


Her får du forslag til syv smakfulle varianter som kun krever to ingredienser i tillegg til lefsene. Alle er laget med store, rektangulære lefser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg