torsdag 22. mars 2018

Maispure matprat

Ganske enkelt supergodt tilbehør til biff! Les hvor lett du lager maispure. Skrap maiskornene av kolben eller sil av vannet om du bruker mais på boks. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Maispuré med en dråpe balsamico kremet mais. Dette er det nok mange som har fått som tilbehør hvis de har vært på en typisk amerikansk grillrestaurant eller spist det som kalles Soul Food. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat.


Spareribs er noe av det beste jeg vet, særlig med epletzatziki og maispure. Det er ikke så ofte det serveres her hos oss i og med at det er litt ekstra arbeid med tilberedelsen, men når det først gjøres er det lurt å lage en stor porsjon og putte litt i frysen. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.


Hell på vann og la det koke til vannet nesten er borte. Kjør blandingen med en stavmikser til den er jevn og fin. Slik gjør du: Fres maisen med smør i en varm panne. Ha i vannet og la det koke til vannet er nesten borte.


Mos alt til en puré med stavmikser og smak til med creme fraiche, salt og pepper. Et grillmåltid inneholder ofte mange kalorier og kan være en liten energibombe om du ikke passer på. Pai er perfekt både som middag, kosemat, eller lunsj, og er superenkelt å lage. Fyllet kan varieres i det uendelige – så finn din egen favoritt! Begynn med marinaden.


Finhakk løk, hvitløk og chili. Ha alle ingrediensene sammen med kjøttet og bland det godt sammen. Robert Louis Stevenson Ramsløk er nå på slutten av sin sesong, men det er fortsatt mulig å få plukket det. I dag sto risotto på menyen igjen. Denne gangen valgte jeg å servere risottoen med kylling og bacon.


Temamessig tenkte jeg å lage en risotto som jeg får litt høst og skog-assosiasjoner til. Meksikansk taco er noe ganske annerledes enn den tacoen man får kjøpt ferdigpakket på butikken. Med litt ekstra innsats kan du lage autentisk meksikansk taco helt fra bunn av.


Resultatet av å lage alt selv blir mer enn dobbelt så godt som ferdigtaco! Selv om det begynner å nærmer seg vår og lysere tider er vi ikke der helt ennå. Kveldene blir fortsatt mørke og det er forsatt veldig godt å sitte under pleddet med en kopp te. Hei, du etterlys oppskrift på maispure , her er en som er veldig god fra en av norges flinkeste og kanskje mest ukjente matskribent enn så lenge;.


Jeg håper det vil gi deg litt glede i matlagingen, til å prøve nye retter og råvarer. Man kan velge å spise komponentene hver for seg slik som på bildet, eller man kan pakke både kjøttfyll og maispure inn i en pannekake. Det vi gjorde for å gjøre det enklest for ungene var å smøre maispure på pannekakene og rulle dem opp, og servere fyllet ved siden av. Våre tre små var litt skeptiske til bønner for en stund siden.


Soppstuing er noe av det beste som finnes, og perfekt tilbehør til lam, vilt og storfekjøtt. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg