fredag 16. mars 2018

Gratis sanger til 70 års dag

Og plutselig en dag ble hele teddybjørnen vekk. Og nå var lille teodor en stor og farlig bjørn. Som bare lagde faenskap med jerv og ulv og bjørn. Han banka fire kuer og spiste opp en katt.


Og drepte hundreogfirogtredve sauer på en natt.

Til slutt så ble han knærta, vår moral den er som så. Du skakke tvinge bjønn til å ha snekkerbukse. Med både campingbil og telt dro vi på. Vi innbudt er til jubileum - det er veldig hyggelig, i midten er en jubilant - så glad -det må du vite, som i dag blir år, smiler til oss som i går. Dette fordi stemningen til et jubileum er veldig høy og det er lett å få med seg gjestene på sangen.


Derfor vil vi anbefale at du også velger ut aktivitetssanger til anledningen. Det gjør noe spesielt med festen.

Du får alle jubileumsgjestene til å bli engasjert og de får lettere kontakt med hverandre etter en slik sang. Sange til års fødselsdag. Du kan finde en gratis version online, der passer til begivenheden, du kan få hjælp af en professionel sangskriver, eller du kan skrive sangen selv. Jubileumssanger Her har vi samlet forskjellige jubileumssanger til de store anledningene.


Du vil også finne mange sanger som passer til jubileumssanger under festsanger og aktivitetssanger. Her finner du både seriøse sanger om gode opplevelser og fine minner, men også mange sanger med fortrinnsvis humoristiske og latterfremkallende tekster. Feiring med god middag. Hadde du tenkt at det forventes en tale fra barna?


Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale. Talene kan brukes som de er, eller du kan editere de etter eget ønske. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv. Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud.

Bryllups sanger FRA brudeparet, brud og brudgom til hverandre, til foreldre, til søsken, til øvrige familie og til gjester, m. Sang til pappa på års dagen Melodi: Bamses fødselsdag. Her har jeg skrevet sanger til fødselsdager, jubileumsfester eller andre festlige anledninger hvor man vil hedre en super dame. Jeg har skrevet kommentarer, slik at man kan se hvem sangen passer til. Om sangen er til en som fyller år, og den passer til en som fyller eller også, vil jeg skrive det i kommentarfeltet.


Citater til års fødselsdag. Et par citater til at beskrive ens følelser omkring den forkommende fødselsdag er altid en sjov og god ide. Det er en flot alder man runder, når man bliver og det prøver nogle af de følgende citater at opsummere på en hyggelig og sjov måde i en eller to sætninger.


Vild ungdom, mild alderdom. De mest populære melodier hos Gosang. Den er fin med kompasset, Det er hammer, hammer fedt, Fra Engeland til Skotlan I skoven skulle være gilde, Jeg en gård mig bygge vil, Jeg har min hest, jeg har min lasso, Jeg vil male dagen blå, Kald det kærlighe Se hvilken morgenstund og Velkommen i den grønne lund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg