fredag 2. mars 2018

Væsker ut av navlen

I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og bakterier, det er derfor svært viktig å forebygge slike infeksjoner med god hygiene. I første omgang kan du gå på apoteket å kjøpe Daktacort krem uten resept å smøre navlen i til dager. Før du smører på kremen bør du vaske godt med f. I svært sjeldne tilfeller kan væsking fra navlen skyldes en medfødt feilutvikling der urinblære eller tarm har en kobling ut til navlen.


Væsken vil da inneholde urin eller avføring.

Behandling av væskende navle. Når navlestumpen faller av og såret i navlen gror normalt, er det tilstrekkelig å holde navlen ren og tørr. Siden det virker som om du nå har en infeksjon på grunn av rødheten og gul- hvitt puss, synes jeg du skal la din fastlege se på dette. Tenker forøvrig at ifht vekttap blir huden slappere, og folden rundt navlen gjør at ikke navlen luftes slik den gjorde før når fettet gjordet huden mer spent.


Candidia finnes i den den naturlige bakteriefloraen på huden vår, men undertrykkes av bakteriene som finnes på huden. Romsterte med ca fire-fem bomullspinner for å fjerne det. Jeg har også 3i kroppstemperatur.


Er dette klassifisert som feber?

Det lekker klar, klissete væske fra navlen din (det er vel ikke enorme mengder det er snakk om?) som lukter skikkelig godlukt. Når du spretter en kvise renner det ofte litt ut av den samme væsken. Hvorfor det lekker?


Høres ut som du har fått en hudbetennelse i navlen. Hadde dette en gang jeg også. Hellte det i navlen og lot det virke en stund før jeg tørket godt. Jeg bærer på litt for mange kilo (er 1og 86kg), det skal jeg ærlig innrømme. Men det som plager meg er rett og slett stygg lukt og verk-lignende væske fra navlen.


Magen min er 3-delt når jeg sitter. Dersom en synes at navlen ser ekstra stygg ut og væsker en del fortsatt, kan det tenkes at det er en liten navlerest igjen. Det kan være greit å be helsesøster om å ta en titt slik at en kan slappe av med at alt er normalt. Så bra at de til slutt fant ut av dette med nyren og problemene dine.


Det du nå nevner med navlen din, syns jeg at du skal prate med en lege om. Det kan være bakterier eller sopp som gir deg disse plagene, og det er det behandling å få for. Du bør ikke ta piercing før du har blitt kvitt plagene i navlen. Hei, navlen min lekker, jeg vet ikke hva det er som kommer ut av navlen min men det er noe slags varmt vann som lukter stygt.


I tilegg klør navlen min og svir noen ganger og jeg får røde merker som kan se ut som utslett.

Nå har jeg i snart en uke vært plaget av rennende gulgrønn, av og til blodtilblandet, væske fra navlen. I begynnelsen luktet det forferdelig grusomt, (stanken kan ikke beskrives, men var kvalm og søtlig), nå er lukten nesten helt borte. Noen dager før dette begynte hadde jeg svært vondt i området.


Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Derfor bør du få styr på din piercing først. Mit væske fra navlen gik Btw bare over efter en håndfuld måneder, dervar ikke rigtig nogen der kunne komme med en forklaring på det. Det må nesten ligge noe i en pitteliten fold du ikke ser? Prøv å rense med noe, det skal virke altså!


For min del tror jeg betennelsene kommer fordi navlen er så dyp at døde hudceller ikke kommer seg ut derfra. Jeg er en 19-årig pige, som har problemer med navlen her på det seneste stykke tid ca. Jeg er rød i navlen , og det gør ondt på såret hvor noget af huden er kommet af.


Har innimellom våknet om natten av at jeg er klissete rundt navlen. Navlestumpen datt av for etpar dager siden, ig vasket da kun med saltvannsoppløsning. Men navlen er fortsatt rød og sår, og væsker litt. Navlebrokk skyldes en medfødt svakhet rundt navlen og er ofte utløst av disponerende faktorer.


Ufullstendig utviklet eller svekket bindevev og muskulatur rundt navlen (den fibromuskulære umbilical-ringen) gjør at bukinnhold kan presse seg ut ved navlen. Den viktigste disponerende faktoren hos barn er at barnet er for tidlig født.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg