mandag 19. mars 2018

Pasienthotell radiumhospitalet

Gebyrfri hotellbooking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Helt ok overnattingssted. Forstår nå at dette også er et pasienthotell , noe som bør komme litt tydeligere frem i beskrivelsen av hotellet. I tillegg til pasientbehandling drives det mye kreftforskning. Norlandia drifter barnehager, pasienthotell , sykehjem, hjemmetjenester og medisinsk klinikk. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag.


Ikke pasienthotell For å avklare misoppfatninger vedrørende pasienthotell kontra et sykehotell. Det første er for innskrevne pasienter, og har i en viss grad helsefaglig personell på hotellet. Gaustad hotell er et tilbud for pasienter og deres pårørende.


Hotell på Rikshospitalet.

Bussen fra Røa og Bekkestua til Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor hotellet. Ullevål Stadion ligger en 20-minutters spasertur unna. Må betale for å sove på pasienthotell. Nå vil det koste 1. Oslo universitetssykehus, 7kroner blir refundert.


Levertransplantasjon, mestringskurs. Dette er et tilbud til deg som har gjennomgått en levertransplantasjon og til dine pårørende. Lungerehabiliteringskurs. Ingen bookinggebyr.


Bredt utvalg og gode priser. Var henvist hit fordi pasienthotellet på Ullevål sykehus var fullt. Bestill hos oss, betal på hotellet. Hadde kost og losji betalt av Ullevål sykehus, så jeg hadde heldigvis ikke utgifter til å bo og spise her.


Rommene er OK, også badet. Bodde her netter pga nærheten til sykehuset. Høyhastighets Internett kan kjøpes og da må det brukes kabel.


Veldig begrenset TV kanaler hvis man ikke kjøpte ekstra pakke. Deres oppgave er å hjelpe pasienter, pårørende og besøkende å finne fram på sykehuset. It offers bright, spacious rooms with a refrigerator and a TV with Internet access.

Restaurant på stedet serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt à la carte-retter om kvelden. Du kan kjøpe drikke, snacks og badeprodukter i hotellresepsjonen. Personalet kan arrangere utflukter til museer og teatre samt fotturer. Hit kommer kreftpasienter fra hele landet for å behandles for kortere eller. Lær å leve med endringer som følge av kreft.


Radiumhospitalet vil bygge et pasient- og pårørendehotell. Montebellosenteret er en helseinstitusjon for kreftpasienter og deres pårørende, som tilbyr kursopphold med fokus på livsmestring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg