torsdag 22. mars 2018

Tyrkia temperatur februar

Reserver ditt Hotell i Tyrkia. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


På en reise til Tyrkia får du oppleve mye god mat, vakre strender og spennende shopping.

Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.


Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Tyrkia. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg?


Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til.

Tyrkia har fire årstider, men ettersom landet ligger så langt sør er det varmt i en lengre periode. Hit går det charter hele året, men dersom du er ute etter deilig sommertemperatur skal du reise i perioden april til oktober. Er klimaet og været i Tyrkia slik du ønsker det?


Istanbul på storbyferie har blitt populært, og det er virkelig et reisemål midt i blinken for en pause fra hverdagen. Denne fantastiske storbyen byr på en blanding av asiatisk og europeisk kultur som du ikke finner noe annet sted. I februar har stort sett hele Thailand varmt og fint vær.


Temperaturen på dagen ligger rundt grader, og på kveldene er det fortsatt grader. Vil du kjøle deg ned? I havet er det grader så det kanskje ikke hjelper så mye, men deilig er det.


Det regner veldig sjelden i februar så det er bare å nyte av det fine været. Se våre reiser til Tyrkia her. Bestill din drømmeferie på ving. Les en oversikt over klimaet. Værfenomener registrert tidligere år i Tyrkia ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Tyrkia ☀ Ferie Vær for Tyrkia i Februar ☔. Temperatur , vann, nedbør, dager av værforhold og råd om den beste tiden å besøke Tyrkia.


Tyrkias vær i Februar er ekstremt kaldt med temperaturer mellom 3° og 9° grader, hansker og varme klær er derfor anbefalt. Siden det i gjennomsnitt er regnværsdager i Tyrkia i Februar og sjansene for regn er høye, det er anbefalt å ta med seg en paraply.

Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Mange av dem som har leilighet i Tyrkia , velger oktober som en måned med passe fine temperaturer. Den varme våre og høsten gjør at Tyrkia har en lang sesong - og her kan man få nydelig vær og rimelige flybilletter ved å reise utenom fellesferien. Hvis svaret er ja, er du kommet på rett sted. I varmeguiden vår kan du sjekke temperaturen måned for måned på de forskjellige reisemålene våre.


Alanya og andre byer i verden. Perfekt for deg som vil reise til varmen, men som kanskje er usikker på hvor du bør dra. Find tilbud og se andre lignende rejsemål her.


Tyrkia holdt seg nøytrale under størstedelen av andre verdenskrig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg