onsdag 14. mars 2018

Grønn utflod uten lukt gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Man har som regel rikelig, illeluktende, grønn -gul utflod og kløe, svie eller smerter i skjeden. Sopp i skjeden, også kalt candida, er svært utbredt og ubehagelig for mange kvinner.


Man er først og fremst plaget av en ulidelig kløe i skrittet og skjeden, og behøver ikke å ha økt utflod. Normale graviditetsforandringer som følge av hormonendringene, gir tykk og hvit utflod uten klumper. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg karakteristiske cottage cheese- liknende klumper. Samtidig kløe, brennende følelse og samleiesmerter er vanlige.


Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven. Mengde utflod varierer fra jente til jente og kvinne til kvinne. Noen har så lite at de føler at ikke har noe, mens andre kan ha ganske mye. Det finnes ingen måter å stoppe en utflod på. Har du mye utflod , så har du det.


Dersom du er veldig varm under graviditeten, går med stramtsittende klær eller har mye utflod , kan det være lurt i skifte truse i løpet av dagen. Alternativt kan du bruke truseinnlegg. Noen reagerer på parfymerte truseinnlegg, bytt til et uten parfyme hvis du opplever irritasjon.


Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens.


Det å ha utflod er et sunnhetstegn. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn , rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse.


I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Utflod uten ubehagelig lukt , som er relativt klar og gjennomsiktig og uten smerter, kløe, svie eller feber er normalt. Dersom menstruasjonen samtidig har blitt uregelmessig må også den utredes. Jeg tror det er helt normalt å ha litt merkelig utflod når man er gravid.


Har hvertfall hørt flere som har det, inkl meg selv. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Utfloden kan nemlig si noe om dersom ting ikke er som det skal i underlivet. Utflod er noe vi kvinner helst ikke vil snakke om. Infeksjoner eller sykdommer får nemlig utfloden din til å endre farge, lukt og karakter, og derfor skal du følge med.


Jeg har i lengre tid hatt klumpete utflod , men ingen spesiell kløe eller lukt. Spontantaborterte for omlag ett år siden, og det kom litt etter det. Litt utflod er normalt hos alle kvinner i den delen av livet de har menstruasjon.


Hvis du er gravid , er det. Jeg har nå i flere måneder slitt med vond lukt i underlivet, og masse hvit rennende som lukter litt som egg. Dette kommer både under samleie og når jeg presser litt noen ganger, og når jeg er på do. Vaginal utflod er som regel en normal, regelmessig tilstand. Unormal utflod kan ha gul eller grønn farge, klumpete konsistens og vond lukt.


Et utslipp av ammoniakk lukt virkelig slite og bekymring. Under graviditet en tynn, delikat melkeaktig utflod lukt er normalt og. Hei Jeg opplevde akkurat at det kom to store klyser med grønn , seig (tørr seig, ikke slimete seig) utflod på papiret etter at jeg hadde vært på do i sted. Begge klumpene var som en femmer ca.


Hva kan dette være? Det luktet i grunnen ingenting, men er det skjedekatarr allikevel, selv uten lukt ? Normal utflod hos gravide er vanligvis blank, hvitaktig eller lett gul i fargen. Den lukter ikke noe spesielt, men kan være såpass i mengde at du helst vil gå med truseinnlegg. Sopp eller infeksjon?


Ph-verdien i underlivet forandrer seg så det blir mindre surt når du er gravid. AnonymBruker skrev: Naboen min banket på sånn sjaman-tromme i går, og jeg hørte hun messet og sang et eller annet. Det er ingen grunn til bekymring. Ett av ordene hørtes ut som navnet mitt, og i dag fikk jeg parkeringsbot.


Parkeringsbota fikk du fordi du hadde parkert ulovlig. Jeg vet ikke hva det kan være, men da jeg var hos jordmor i dag, fikk jeg beskjed av henne om at hvis jeg fikk grønn utflod skulle jeg dra på. Grønn , klumpete utflod og snart uker på vei!


Gul- grønn aktig slim fra skjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg