onsdag 28. mars 2018

Kyllingklubber middag

Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan. Alle fortjener en smaksrik middag! Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.

Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.


Kyllingklubber med favorittsaus. Og, du - husk servietter! Her har vi satt sammen et middagsmåltid med grillede kyllingklubber , aioli, ovnsbakte poteter med timian og salat.

Når solen endelig skinner er det best å nyte den. Raskt, enkelt og godt! Man trenger ikke mer en noen gode stoler, solbriller, noe godt i glasset og et par terrasse- snacks på slike solskinnsdager. Lag noe enkelt som det er lett å lage mye av og som ikke krever all verdens forberedelser.


Sett det frem, sett deg ned og nyt dagen til solen går ned - minst. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Strø litt med basilikum før du serverer og du har noe som hele familien har lyst å knaske på. En mettende og god kyllingsalat kan gjerne serveres til middag , og er supert å servere i et enkelt vennelag. Vi satser på litt snacks på fredagskvelden. Rødvin hører selvsagt me og den franske godbiten vi anbefaler til måltidet er svært populær i sitt hjemland. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Server med enkel rømmedipp - om noen skulle synes vingene er i heiteste laget. Vi testet sausen nå sist på kyllingklubber til middag og serverte med perlespelt med grønnsaker - og det funket skikkelig bra. I hvert fall om du spiser disse kyllingklubbene som fingermat.


Finn gode oppskrifter her!

Så, dekk på bordet med både gafler og servietter – denne ovnsbakte kyllingretten er et fyrverkeri av smaker. Vend kyllingklubbene i litt olivenolje og legg dem på stekebrett. Da er det tid for neste oppskrift i triologien av kyllingvinger som jeg lagde mens jeg var i USA nemlig : kyllingvinger med ingefær og hvitløk. Og ja, igjen så har jeg brukt kyllingklubber istedenfor kyllingvinger – oppskriften passer fint for begge deler, det er bare jeg som fortrekker kyllingklubber. Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie.


Husk å beregne god ti for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst timer. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig aioli, servert med grønn salat og potetchips, er rask og enkel sommermat. Med både kjøtt, grønnsaker og saus i én form, går det raskt å lage middag. Denne kyllingformen smaker av Asia, og serveres med ris til. Bland soyasaus, bbq-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose.


Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La det gjerne marinere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg