tirsdag 20. mars 2018

Discovery kanaler

Er du kunde hos YouSee, og vil du fortsætte med at se Discoverys kanaler efter 1. Så læs mere her for yderligere information: Heltsort. Hos os kommer du helt tæt på den virkelige verden gennem de bedste danske programmer, udenlandske dokumentarer, internationale topserier samt de største sportsøjeblikke. Servicetjeneste for norsk media som inneholder bilder, pressemeldinger, videoklipp og tilgang til mediekontakter.


Han forsøker å komme med et unikt, surfeinspirert design og håper på at det kommer til å være nok til å lokke en kjøper til å slå til. Om oss Inngang – tv-tilbud Vårt underholdningsunivers Hos oss finner du noe for enhver smak, enten du er ute etter sport eller underholdning. Jeremy tar sig an den största utredningen i sin karriär för att ta reda på vad som hände med fler än tusen passagerare på RMS Laconia som attackerades mitt på Atlanten under andra världskriget. Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som går på tv. Velg tv-guide etter din egen smak, og få påminnelser om tv-programmene du ikke vil gå glipp av.


Bara de tuffaste kan överleva som homesteaders – och de som inte klarar det får hjälp av familjen Raney. Hantverkaren och överlevnadsexperten Marty Raney reser tillsammans med sin son och dotter till de farligaste och mest isolerade platserna i USA för att hjälpa blivande homesteaders att bli självförsörjande. Med abonnement får du tilgang til alle de nyeste programmene våre, ofte får du også sett dem før de sendes på vanlig TV. Har du valgt inn disse kanalene i TV-pakken din, står du fritt til å velge noe annet i stedet.


Discovery kanaler

Det er ikke det, som Yousee gør. Man kan så efterfølgende vælge kanal in hvis man ønsker det. Hvis du mener skænderiet med Discovery. Discovery ned kanalene Discovery World og Discovery HD Showcase. Lista gjelder både nåværende og tidligere kanaler.


Dette er en liste over norske TV- kanaler. Sent i går kveld strandet avtaleforhandlingene mellom programselskapene vedrørende distribusjon av Discoverys TV- kanaler i Norden, noe som førte til at samtlige Discoverys kanaler ble slukket ved midnatt. Dessverre påvirkes våre kunder på den måten at flere kanaler forsvinner fra tilbudet inntil videre. En stor del av våre kanaler distribueres via det digitale bakkenettet.


Discovery kanaler

Bakkenettet har begrenset kapasitet, derfor leverer vi også TV- kanaler via internett. Last ned oversikt: TV- kanaler via internett. Disse TV- kanalene får du tilgang til ved å koble dekoderen til internett, eller via RiksTV-appen som lar deg bruke strømmebokser som Apple TV.


Det skriver Dagens Næringsliv, som viser til Broadband TV News. Nå søker de norske tv- kanalene om flytting til Tyskland. Vi har mange kanaler du fritt kan velge inn og ut som du vil.


Discovery kanaler

Det koster ikke noe å endre på valgfrie kanaler så lenge du har poeng til det. Altibox har satt et utvalg kanaler som standar er du fornøyd med dette trenger du ikke gjøre noen endringer. Mandag kveld var det fremdeles stor avstand mellom partene. Canal Digital melder om tekniske problemer som gjør at kanaler som for eksempel TV Norge, MAX og FEM ikke er tilgjengelig. Der er adgang til live kanaler og til arkiv indhold du kan streame on demand.


Der er abonnementsmuligheder i forhold til med eller uden sports kanalerne (6eren,Canal og Eurosport). ID erstatter 7’eren. Nova, Popfm, Radio1og Voice.


Discovery kanaler

Her finner du en oversikt over kanalenes plassering på dekoderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg