onsdag 28. mars 2018

Blått barnerom

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Rask levering og fri retur! Skap magiske barnerom.


Få masse god inspirasjon her.

En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom. Hos oss finner du derfor tepper til ethvert barnerom i ulike størrelser, materialer og prisklasser. Ved å se gjennom kategorien barnetepper kan du finne det perfekte teppet for ditt barn. Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner.


Ta gjerne kontakt med våre eksperter hvis du trenger hjelp til å finne det perfekte teppet for akkurat ditt barnerom. Gustaviansk Blått Barnerom. Når du skal fargesette et barnerom , kan det være lett å gå for det barnet selv ønsker.

Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling.


Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill.


Inspirasjon til barnerommet Skal du pusse opp eller bare fornye barnerommet med litt farger eller tapet? Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


Eikefinért garderobe og kommode i Oslo blå og inventar med heng og hyller i eik naturell. Vi ser at flere går for mer kjønnsnøytrale fargevalg til barnerom. Hun har merket en økt etterspørsel etter farger som kan passe like godt til begge kjønn.


Lager i ren håndvevd bomull, som enkelt kan vaskes direkte i vaskemaskinen!

Anbefales til babyrom og barnerom - eller til kosekroken i stua! Når du dekorerer barnerommet med viktige ting som seng og lamper, det er da moroa begynner. På tide å pynte rommet og gjøre noe ekstra personlig. Det er som du vet detaljene som gjør rommet. Babblarna Bobbos bokstøtte holder orden på bøker, mens Elsa fra Disneys Frost kan være et superkul veggpynt.


En fin tapet sammen med en målestav gjør at du aldri går glipp av centimeter som har. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Gjør det selv-tips.


Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom. STORT UTVALG AV PRODUKTER. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye soverom! Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.


En deilig sval turkis pastell. Et leken og kulørsterk turkistone. Nydelig sammen med de sjøgrønne tonene nevnt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg