fredag 9. mars 2018

Boller kokosmelk

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Mine boller har alltid vært vellykkede etter denne oppskriften, og det er også mange andre som rapporterer at de har lykkes meget bra og er veldig fornøyde med oppskriften.


Del deigen i like store deler. Ha i rosiner og trill runde boller.

Avkjøl bollene på rist. Kokosmelk er en søt, melkeaktig, hvit matingrediens laget av kjøttet fra modne kokosnøtter. Fargen og den rike smaken kommer av et høyt innhold av oljer og sukker. Betegnelsen kokosmelk brukes også om kokosvannet, den vannaktige væsken inni umodne frukter. Kokosmelk selges hermetisert, og brukes mye i det asiatiske kjøkkenet.


Boller til hverdags, boller til fest! Denne oppskriften tar utgangspunkt i mammas oppskrift.

Hun baker nemlig verdens beste boller. Jeg har tilpasset den litt og erstattet egg, kumelk og smør med vegetabilske alternativer. Det ble aldeles nydelige, myke, luftige, småseige, lubne og perfekt runde boller.


Av denne deigen fikk jeg små boller. Bland farsen godt og lag små boller. Stek bollene på middels varme i litt smør til de er gjennomstekte. Snu kjøttbollene under stekingen. Rull runde fine boller og plasser dem ved siden av hverandre, litt tett, i en form som er ca.


Dekk med plastfolie og la etterheve i ca. Server dem gjerne lune og med melisglasur. Pensle med egg og stek på 1grader i ca. Har ikke bakt boller pà et par àr og tenkte at jeg mà finne den beste oppskriften i dag, og etter mange tips prövde jeg din og det er med rette de beste bollene jeg har smakt til nà-tusen takk, Trine. Gleder meg til ungene kommer hjem for à smake…og ja : mange tipset om Möllerens boller , men disse slàr alt.


Hilsen bolleentusiast. Jeg var skeptisk første gang jeg prøvde, men resultatet var enestående - dette er VERDENS BESTE BOLLER !

Oppskriften gir cirka boller. Er du glad i gjærbakst? Det veit eg vertfall at mange av leserene mine er, og til dokke har eg laga luftige, saftige skillingsboller av den litt sunnere varianten! Eller kanskje du kaller det kanelboller, kanelsnurrer eller kanel i svingane?


Myke boller med ricotta, syltetøy og smuldretopping med kokos er den nyeste bolleoppskriften på bloggen. Og du verden så gode de er. Fra karri kår til frodige frikadeller!


Klassikeren kjøttboller er et utmerket utgangspunkt for å lage varierte middager. Med en god kryddermiks kan de forvandles fra fantasiløse til fantastiske – karriboller tilhører sistnevnte kategori. Varm suppe med boller av elgkjøtt med kremost og curry. Suppe med gresskar, kokosmelk og elgboller. Hell på kokosmelk og vann.


Nydelige myke, luftige boller med deilig smak av kardemomme. Jeg trodde ikke det var mulig å få spise disse herlighetene i en variant uten mel, men disse var minst like gode som vanlige boller. Kok opp kokosmelk og legg bollene i. Bollene skal ha størrelse som en ert. Når bollene kommer opp er de.


Smak til med salt, pepper og ev. Tilsett kokosmelk , og miks suppen glatt igjen. Server gjerne suppen med varmrøkt laks, en skje yoghurt og knekkebrød.


Jeg har fått uttallige mailer, telefoner og sirlig håndskrevne brev fra stort sett damer, men også noen menn, om at bakelivet deres endelig er reddet. At de etter veldig mange forsøk endelig greier å få luftig og god gjærbakst. Så når jeg skriver at dette er verdens beste boller , har jeg mange som er enig med meg i akkurat det. Varm olje i wokkpannen til middels varme.


Ha i grønn currypasta, rør rundt ett minutt før kokosmelk og vann tilsettes. La blandingen småkoke i fem minutter før kjøttbollene legges i. Kok kjøttbollene i sausen i ca. Rør forsiktig før finhakket basilikum has i. Sett en boks kokosmelk i kjøleskapet over natta.


Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst og ha det i en kjølig bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg