mandag 5. mars 2018

Lamellgardiner farger

Norges største utvalg av lamellgardiner. Lamellgardiner i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Velg mellom 6 og 1mm brede lameller. Hold solen ute med stilige lamellgardiner.


Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig solskjerming.

De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene. Stort utvalg lamellgardiner.


Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner ! Velg en farge som passer til stilen og smaken din for et moderne, pent og funksjonelt uttrykk. Skaff deg effektiv solskjerming med lamellgardiner fra Princess i dag! En verden full av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle.


Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan finne den som passer både vinduet og stilen din best.

Med lamellgardiner får hjemmet ditt et loddrett innslag med et elegant uttrykk. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Rask og enkel handel på Ellos. Gode priser på gardiner hos Ellos.


Det finnes også et stort utvalg farger blant lamellgardiner som kan være med å fargesette interiøret. Vi bruker farger for et mer personlig interiør. Det er ofte mørke farger som går igjen og mange velger blått og grønt på veggene sine, men i mange ulike nyanser. Nå er også mer varme toner på vei inn i de norske hjem.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.


Du kan velge mellom ulike lamellbredder og mer enn 1forskjellige farger. Vi gir deg års garanti på alle våre lamellgardiner ! De er ideelle til store vindus-arealer og kan også fungerer som romdeler eller for å skjerme mellom ulike kontorer. Lammellgardiner fåes i forskjellige farger , materialer og design i breddene 63mm ,mm og 1mm.

Tekstilene til våre lamellgardiner finnes i mange spennende kolleksjoner. Vi gir års garanti på alle Varia lamellgardiner. I våra butikker kan du også spesialbestille lamellgardiner etter dine mål. Smarte løsninger til både skråvinduer og ekstra store stuevinduer.


Finnes i mange farger. Ta turen innom din nærmeste Princess-butikk for mer informasjon! Vår lamellgardin kolleksjon byr på et imponerende utvalg av tekstiler og farger.


Du kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du søker. Se kolleksjonen av lamellgardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg