torsdag 1. mars 2018

Jeg har aldri drikkelek

Finn laveste nettpris her. Inviter vennene dine og forbered noen drinker, reglene er enkle: Klikk gjennom uttalelsene. Alle som har gjort det uttalelsen sier må drikke. En person starter med å si f. Jeg har aldri, aldri spist brød.


DRIKKELEK MED MARTINE LUNDE - Duration:.

Utvikler seg lett til veldig intime saker F. Så må alle som har blitt pult i ræva drikke. Om folk er litt fulle kommer gjerne flaue sannheter fram. Er så lei av den der jeg. Jeg melder meg ut av både den og pandoras drikkelek. Hva jeg har gjort eller gjør har ingen andre med.


Drikkelek- jeg har aldri - Duration:. Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala hvem har oftest sex? Da skal alle peke på den personen de tror det gjelder.

Det er ingen fasit). Også må den som blir pekt på av flest, drikke. Så da trenger jeg mange sånne spørsmål, håper noen gidder :-) An.


Pool Hunter - En lek jeg og kompiser kom opp med på en bursdagsfest. Trenger såååårt en ny drikkelek. Del dette innlegget. Buffalo kommer egentlig fra Irlan men er en kjent drikkelek fra norge. Rød til Drikk antall super selv.


Jeg var aldri på tenåringsfest fordi jeg ikke hadde mange venner da jeg var på den alderen, og jeg skulle så ønske jeg kunne leke jeg har aldri ! Men nå er jeg for gammel til å foreslå det, haha. Regel kort, altså lager man en regel. Sier man da ja, må man drikke tre slurker. Du tenker sikkert på det samme som meg. Ikke minst skaffet jeg meg “cards against humanity” på Ebay!


Føler jeg henger skikkelig langt etter med den kortstokken der, men jeg har faktisk aldri spilt det! Nå skal det sies at jeg egentlig ikke kjente en kjeft der, og det er jo ikke alt man vil avsløre for ukjente, men hey som folk drakk! Her får du alt servert!


Enten du er på vorspiel og trenger et party-boost, eller på nachspiel og vil gjøre ting litt mer interessant, er Pandoras et drikkespill som fikser stemningen. Spillet er inspirert av Nødt eller Sannhet og Jeg Har Aldri.

Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post! Kundeservice: Hverdager 09. Og alt er på norsk! Har du hatt en kjønnssykdom, har du ligget med en kjendis eller har du. Dra fram boblene og bli med på jeg har aldri.


Jeg planlegger en rolig lørdag, ettersom jeg delte en flaske rødvin med noen venninner i går. Hvem i rommet - Selskapsspill Hvem i rommet ville aldri klappe når flyet lander? Eller hvem er den dårligste taperen?


Disse spørsmålene og mer enn 3til vil garantert bryte isen på festen – eller skape dårlig stemning. Hva skriker mer helg enn drikkelek ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg