torsdag 15. mars 2018

Straa frisør asker

Endelig på Triaden og Metro Senter! Prøv det populære frisørkonseptet Cutters. AVEDA har som fokus å ta vare på verden vi bor i, fra produktene de lager til måten de gir tilbake til samfunnet.


Sjarmerende og hyggelig frisør , god service og gjør godt arbeid. Hadde et fint opphold og bestiller gledelig en ny time med Sarah. Svar fra avdelingen: Så hyggelig at din opplevelse var så bra hos STRAA og Sarah. Frisør til dame, herre og barn.


Vi utfører dame-, herre-, og barneklipp. Hos oss får du både keratin og tape extensions, og vi utfører alt av oppsetninger og styling. Billig klipp på Vinterbro og Ski. STRAA er en salong for moderne mennesker i alle aldre, med modige, kundeorientere og profesjonelle frisører.


STRAA har avdelinger: Asker ,Ullevål og Stovner. Knud Askers vei 20A. Hovedaksjonær og daglig leder er gründeren selv, frisørmester Synnøve Helene Eiken. Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet.


Vi er frisører, hvor av også er utdannet make-up artister. Trekanten er et populært samlingspunkt og et urbant bysenter med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker. Vi er en naturlig forlengelse av gågaten og sentrumshandelen i Asker , og har både kulturhus og kino vegg i vegg. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Avbestill i god tid før, hvis ikke møter må du betale for timen.


Her vil frisøren notere fargeresepter og annen faglig informasjon som er relevant for din behandling. I henhold til regnskapsloven lagres også historikk og kundereskontro, som viser dato for når du har vært hos oss, hvilken frisør som har behandlet deg, hvilke behandlinger du har fått og hva du har betalt. Reviews Jeg hadde en veldig hyggelig frisør , desverre hjelper det lite. STRAA er stolte av å benytte seg av Aveda sine produkter og farger som er økologiske, i tillegg til Redken. Røykenveien ASKER.


Finn telefonnummer og annen kontaktinformasjon til din frisør i Asker her. Klikk på lenken dersom du ønsker å se en større oversikt over frisører i Akershus. Unik frisørsalong midt i Asker sentrum. Asker Alternative Hudpleieklinikk er en salong for skjønnhet, velvære og økologisk hudpleie. Vi bruker kun naturlige produkter i våre behandlinger.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Vi tilbyr klipp, farging, striping, kur og hodemassasje. Bestill frisørtime i dag!


Asker Herrefrisør – Strøket Asker , Norway – Vurderingen 4. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg