onsdag 14. mars 2018

Havregryns muffins

Baka goda och lite nyttigare muffins med havregryn. Mine bagte havregrøds muffins er bare gode #128578; De har en god konsistens og en skøn smag! Det er mange som spiser havregrøt til frokost hver dag, og det er ganske lurt! For havregryn inneholder masse energi og næringsstoffer som er bra for oss.


I tillegg er det mye fiber i havregryn, og man holder seg akkurat passe god og mett lenge! Sunde muffins i samarbejde med Castus.

De sunde muffins smager overraskende sødt og dessert agtigt, trods de kun er sødet med banan og Castus frugrulle. Alle Castus’ produkter består af udelukkende tørret frugt, og har altså ikke andre ubehagelige overraskelser på ingredienslisten. Jeg valgte at komme kanel i, og det er IKKE sidste gang jeg har bagt dem. Men husk på at når det er fedtfattige muffins vil og skal de ikke smage som almindelig kager. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Nyttiga och riktigt goda bananmuffins med havre och grahamsmjöl.

Goda att servera till fikat eller som frukost. De blir saftiga och mjuka av bananerna. I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Havregryn er frokostklassikeren fremfor noen.


De små flakene smaker utmerket og koster heller ikke all verden. De fleste vet også at havregryn er sunt. Men hvor sunne de faktisk er, kommer nok overraskende på mange.


Muffins er perfekte til ungernes madpakke – eller måske som en hurtig eftermiddagssnack til at stille den lille sult. De er nemme at spise, og så kan de laves i et utal af varianter – fx. Tænd ovnen på 1grader. Tilsæt æg, og blend det til en grov havregrød. Jeg elsker at fotografere, tegne, male og lave lækker mad og søde desserter.


På Katrines blog deler jeg mine fotos, på bloggen Katrines opskrifter vil jeg lægge mine opskrifter med tilhørende billeder ud og på Katrine i Guatemala vil jeg dele mine oplevelser på min 4-måneders rejse til Guatemala med sprogskole og frivilligt arbejde. De her hverdagsmuffins er altså geniale! Og mine børn er helt enig med mig i den betragtning. Vi kalder dem hverdagsmuffins, da de er helt uden sukker og hverdagsvenlige, hvis man lige vil bage et hurtigt treat med få ingredienser. De sidste par dage er der blevet eksprimenteret med muffins , hvor mængder og ingredienser er blevet skiftet ud fra andre opskrifter jeg har haft liggende.


Grove pannekaker med havregryn oppskrift med kalorier, allergener og pris.

Denne oppskriften er med havregryn som gir pannekakene en ekstra god smak. Disse er version 1. Kan spises både varme og kalde. Havrevafler passer til frokost, til lunsj, i matpakka og til kvelds. Her har du oppskrift på gode, hjemmelagde vafler.


Ekstra godt er det med med brunost på! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg