mandag 19. mars 2018

Sjokoladekake oppskrift

Denne kaken smaker fantastisk! Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Enten det er kake til barnebursdag eller sommeravslutning på skolen, en kake til å ha med på dugnad eller en kake å servere gjester, så er saftig sjokoladekake alltid et sikkert valg!


En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Vi ELSKER sjokoladekaker ! Vi har også flere oppskrifter på glasur. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker ?

Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Oppskrift på sjokoladekake. Sjokoladekake er kanskje den kaken som er mest bakt her i landet.


Ikke så rart – alle elsker jo sjokolade. Her får du en oppskrift på en saftig og god sjokoladekake bakt i en stor langpanne. På selveste nasjonaldagen er det gøy å lage noe ekstra godt og staselig, som gjerne følger fargepaletten til flagg og pynt.


Her finner du oppskrifter på festfine 17. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Jeg tenkte å samle mine favoritt- sjokoladekaker på ett og samme sted. Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange.


Populær hos både voksne og barn. Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. En mektig og flott Kvikk Lunsj-kake, et syn for øynene og en nytelse for ganen.


Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.


Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.

Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Smelt smøret og sett til avkjøling. Sett stekeovnen på 1grader, over- og undervarme. Kjør egg og sukker til luftig eggedosis i en kjøkkenmaskin med visper. Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen.


Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg