tirsdag 20. mars 2018

If reiseforsikring

Nå får du nettrabatt på reiseforsikring hos Storebrand. Se pris og kjøp her! Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Vår reiseforsikring gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil dager.


Med vår dekningsgaranti har du også markedets beste dekning. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring ! Slik gir vi trygghet til hverandre. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. Hvilken reiseforsikring du bør velge er blant annet avhengig av hvor du skal reise, og hvor lenge du skal være borte. Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det.


Gjelder på fritid og på reise i hele verden inntil dager. Kjøp enkelt på nett. Riktig reiseforsikring for deg og familien din. Vårt verdensomspennende nettverk gir deg en unik trygghet på reisen.


Vi er aldri langt unna for å kunne gi deg hjelp. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen. Med en reiseforsikring fra Europeiske - som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden. På kortet står all viktig informasjon som du trenger å ha tilgjengelig, dersom du behøver å bruke din forsikring.


Vi ønsker at alle våre medlemmer skal være trygge når de er ute på reise. Vi tilbyr reiseforsikring , bilforsikring, innboforsikring, husforsikring eller livsforsikring. Samlerabatt ved minst forsikringer. Reisekortet får du på mobilen.


If reiseforsikring

Bestill enkelt i nettbanken. Du, familien og eiendelene dine er forsikret. Du kan velge å kjøpe reiseforsikring for deg alene eller for deg og din familie. En familieforsikring dekker deg og ektefelle, samboer med felles adresse i folkeregisteret eller registrert partner, samt barn.


Her finner du de tipsene du trenger for å kjøpe riktig forsikring. En god reiseforsikring bør alltid være en del av reisefølget. Den har lang reisevarighet og sikrer deg og din bagasje på alt fra korte turer til eksotiske reisemål. Nordmenn reiser som aldri før, og de fleste har sikret seg med en reiseforsikring. Visste du at dersom du samler alle forsikringene dine kan du spare opptil ? Ikke reis uten en reiseforsikring ! Hvert år leser vi de samme overskriftene om nordmenn som er på ferie uten reiseforsikring og ender opp med gjeld på flere hundre tusen kroner, får dårlig medisinsk behandling og ferien blir et mareritt.


If reiseforsikring

MasterCard med reiseforsikring. Dette bør du vite om kredittkortets reiseforsikring. Konkurransen om kortkundene har gjort at det å tilby gratis reiseforsikring nærmest har blitt ny standar og en forutsetning for at mange kunder velger kortet.


Vår reise- og avbestillingsforsikring gjelder med en gang du går ut av døren hjemme. Den dekker det økonomiske tapet ved sykdom, tyveri eller forsinkelser når du er på tur. Detaljer om reiseforsikring. Dette sammendraget viser i hovedtrekk hva reiseforsikringen omfatter, og noen av begrensningene som finnes. Vær oppmerksom på at det alltid er de fullstendige vilkårene (pdf) nederst på siden som gjelder.


If reiseforsikring

Velg standard reiseforsikring eller vår beste reiseforsikring pluss. Codan forsikring hjelper deg å velge riktig forsikring. I kolonnen for rabatt har vi satt opp samlerabatten du får ved å samle forsikringer. I siste kolonnen har vi satt på prisen etter samlerabatten. En reiseforsikring består av mange elementer.


De viktigste dekningene er nok reisesykdom og hjemtransport. Risikoen for å bli syk eller bli utsatt for ulykker, ran og tyveri er større på reise enn i den vanlige hverdag. Finn beste kredittkort med reiseforsikring via vår sammenligning. Vi har samlet alle reiseforsikringer tilknyttet kredittkort i Norge.


Uansett hvor din ferie går og hva dine behov er har vi den rette reiseforsikring for deg. Velg den reiseforsikring som passer best for deg og dine behov. Gi dine ansatte tilgang til nyttige verktøy før, under og etter en reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg