mandag 26. mars 2018

Dikt med rim om kjærlighet

En kjærlighet som kan vare. Dikt om kjærlighet – av 30. Kjærlighetsdikt – av 30. Last opp fil (opplest dikt , sang, bilde, video) andre sjangre.


Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt.

Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Denne skal jeg sende lillesøsteren min. Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim. Glad for kommentarer!


Rim og rytme gjør oss glade. Det gir oss en helt egen glede å høre og bruke rytmer og rimord. I barnevers er rim og rytme ofte viktigere enn at alle orda gir mening.


Men det er ikke bare i dikt at rytmen er viktig.

Mens en novelle om kjærlighet vil ha en handling, og sikkert et høydepunkt og et vendepunkt, vil et dikt om kjærlighet heller beskrive et øyeblikk, en situasjon, en følelse. I flere århundrer ble de aller fleste dikt skrevet på tradisjonell formed rim og fast rytme. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på.


Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet , samhold og nærhet. Et dikt kan sette ord på følelsene og gjøre bryllupet ekstra spesielt. Bryllupsforum Bryllupsdagen og bryllupsfesten små sitat eller dikt om kjærlighet , ekteskap, vennskap osv? Innlegg om Morsomme dikt om kjærlighet skrevet av esalen.


Dersom du har lyst til å kjøpe ei av disse kan jeg anbefale kubikks hjerte. Den kan du for eksempel få kjøpt hos Norli her. Rim i busk og rim i trær, rim i denne sangen her.


BUKKENE BRUSE VAR LEI AV OG TRIPPE! Bukkene Bruse var lei av og trippe og trampe på broen: Å la oss få slippe! Jeg skriver mye dikt.


Til seters til seters å gjøre oss fete, se hvordan vi eser, for mye å ete! Du er vill av kjærlighet.

Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Her er alle de 1beste diktene. Du kan lese de fleste av diktene på 100-listen i Nasjonalbiblioteketes bok-arkiv bokhylla. DiktAvisen er en avis med dikt som nyheter. Diktene er knyttet til aktuelle nyheter gjennom en link.


Leter du etter et flott dikt til en spesiell anledning? Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne mange forskjellige typer dikt som kan passe til mange forskjellige anledninger. Kanskje finner du et dikt som passer perfekt til bursdagskortet, valtentineskortet eller til gratulasjonskortet til noen som nylig har fått en baby?


Hva er forholdet til din beste venn, og hvordan dere begge uttrykke det? Det er nøkkelen til å velge dikt , og så kan du bare søke på Internett eller på ditt lokale bibliotek for et passende dikt for vennskap. Til deg, du hei og bleike myr eller Mot solegla (Garborg) eller Steingjerde (Haugen) er fremstående eksempler på nettopp dette. Med prosent av stemmene gikk Olav H. Hauges Det er den draumen av med seieren i NRKs dikt -kåring. De er inspirert av kjærligheten som ligger i kristendommen, og av den gaven det er å ha en kristen tro.


Dette er en diktside for kristne dikt. Den røde tråden i diktene på denne siden er: tro, håp og kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg