onsdag 7. mars 2018

Babyteppe med hjerter

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Stort utvalg i Fisher Price.

Hun har laget det i mange fine farger. Jeg syns dette er et veldig delikat babyteppe. Det var morsomt og enkelt å strikke, og man kommer fort inn i mønsteret. Snille snille menneskene på Quiltehuset. Hun skrev at de foreløpig har lagt ned driften på nettbutikken, at hun hadde spurt hun som hadde laget mønsteret og at jeg fint kunne legge den ut på bloggen.


Takk for kommentar hos meg, koselig at du tar deg tid. Men ble glad over at du fikk løsningen og nå ble det så fint. Lykke til videre på prosjektet.


Fikk her om dagen spørsmål om jeg kunne strikket ett babyteppe te ei venninne, hun hadde falt helt for ett teppe med mange hjerter på.

Teppet er strikket i kun en farge og med rett og vrangmasker, tilsammen har det seks hjerter i bredden og syv hjerter i lengden. Du er jo nesten ferdig før du kommer i gang! Har funnet frem noen av mine absolutte favoritter!


En blogg om garnbutikken, hverdagsliv, linker til strikkeoppskrifter. Baby Chalice Blanket. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. For en tid tilbake så jeg et hjerteteppe i en blogg. Og et slikt kunne jeg tenke meg og strikke.


Da var ikke oppskriften tilgjenge. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet.


De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier. Her kommer et heklet babyteppe med hjertemønster. Syns dette mønsteret var så fint at jeg måtte så og si starte med en gang jeg så det.


Det resulterte i at jeg begynte med garn og heklenål som ikke helt passet sammen. Men, jeg syns resultatet ble overraskende bra. Strikket i Merino Ekstra Fine fra drops, nøster ga et teppe på 75x80cm.


Det kan være lurt å legge opp på dobbel pinne. Legg opp masker med grønt på pinne 4.

Strikk perlestrikk: en rett og en vrang hele veien. Begynn hver pinne med en rett, slik at det blir rett over vrang og vrang over rett. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift.


Jeg avsluttet fredagen med pc’en i senga, sjekket noen blogger, og målet var klart når jeg våknet: må ha garn til babyteppe og en tunika! Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Men finner ikke mønsteret noe ste tror det er strikka i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg