mandag 19. mars 2018

Marsipankake pynt

Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger.

Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Pynt gjerne med litt pisket kremfløte og frisk frukt. Bruk en sprøytepose og lag en bord med smeltet sjokolade eller sprøytegele (se bildet).


Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.

Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Friske bær og frukt som du skal pynte kaker me kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut. En marsipankake består av flere lag med sukkerbrød fylt med deilig krem og smakfullt fyll.


Utgangspunktet for en marsipankake er en to- eller tredelt bløtkake med godt fyll. Hakk valnøttene fint (spar noen pene kjerner til pynt ). Bland valnøttene og vaniljesukker med den andre delen av kremen og fyll det andre kakelaget. Pisk kremfløten til pynten og dekk hele kaken med kremen. Legg over marsipanlokk og pynt kaken med friske bringebær og valnøttkjerner. En deilig kake av luftig og flott sukkerbrø fylt med friske jordbær og banan, pisket krem og vaniljekrem.


Her får du en god oppskrift på hjemmelaget marsipankake med enkel steg-for-steg forklaring. For å unngå at marsipanen svetter – sett kaka i et kjøleskap som ikke blir lukket opp og igjen i ett sett. Det gjør at det blir kondens på marsipanen (at den svetter).


Det finnes også en del kjøleskap som er svært fuktige. Det beste er å oppbevare en marsipankake i en tett beholder eller i en eske. En NYYYYYDELIG marsipankake med bringebærkrem, vaniljekrem og friske bringebær!


Sitronmelisse til pynt.

Smør tre av lagene med bringebærsyltetøy (ikke toppen). Legg kake og krem lagvis og avslutt med toppen. Hell melken over i en dyp tallerken. Gjør klar fatet du vil ha kaken på. Dypp forsiktig den siden som ble skjært av den ene kakebunnen i melken (altså ikke den harde siden).


Legg den over på fatet – den tørre siden ned. Deilig marsipankake laget med de beste råvarene! Du velger selv hvilke fyll du ønsker og hvis du vil ha farget marsipan eller bilde på kaken så ordner vi det også.


Glutenfri marsipankake lages i vårt eget glutenfrie bakeri. Kaken er laget av glutenfritt sukkerbrø krem, valgfritt fyll og marispan. På kaken kan man få skrevet på ønsket tekst og printet bilde på lokket.


Sett sammen din favorittkake! Vår marsipankake er en saftig kremkake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy, krem og fyll etter eget ønske. Vi bruker ekte mandelmarsipan. Kaken dekkes til slutt med pisket krem og et lag av marsipan. Få ting er så innbydende som en marsipankake i festskrud.


Det vet konditorene hos Goman Bakeriet på Jæren alt om. Hele året baker de festkaker med vakker kakepynt til konfirmasjoner, jubileer, dåpsfester og høytider som jul og påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg