fredag 25. oktober 2019

Verdens beste amerikanske pannekaker

Proteinpulver i mange utgaver. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.


Med vår oppskrift på pannekakerøre vil du lage verdens beste pannekaker ! Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!

Noen helgemorgener hjemme hos oss utspiller seg på samme måte. Lyset strømmer gjennom leiligheten, vi hører på jazz, barna fortaper seg i en rolig aktivitet og jeg, jeg lager verdens beste pannekaker. For å forlenge det hele. Heldigvis vil vi alltid ha pannekaker.


Pannekaker er familiens middagsfavoritt. Oppskriften gir verdens beste pannekaker , så pass på å lage nok pannekakerøre. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker.


Slik lager du amerikanske pannekaker. Smelt smøret og la det kjøles ned.

Bland egg og melk sammen i en skål, og bland de tørre ingrediensene i. Pisk til røren er glatt og la den stå i min. Varm stekepannen til middels varme. Ha smør i pannen og lag et par pannekaker av gangen. Når du ser bobler på toppen, er det på.


Vi har som fast tradisjon å spise dem på morgenen på julaften. Amerikanske pannekaker passer perfekt til koselige julefrokoster eller bruncher. Da koser vi oss i pysjen mens vi ser på juleprogrammer.


Vi pleier å spise dem med sirup og sprøstekt bacon. Prøv også gjerne oppskriften på bacon innbakt i amerikanske pannekaker. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. I dag er det den internasjonale pannekakedagen!


Så hva er vel bedre enn å feire med å gi dere oppskriften på kjempegode amerikanske pannekaker ! Porsjonen passer til ca personer. Smør på syltetøyet og rull pannekakene sammen. EVENTYRET OM PANNEKAKEN.


Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var råmelks-kake, den lå i pannen og este seg så tykk og go og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på.

Den er litt utenom den tradisjonelle oppskriften du kanskje er vant til, men den krever ingenting mer av din ekspertise eller kokke kunnskaper i forhold til den ordinære oppskriften. Se Whey-utvalget vårt her. I stede vil du ende opp med verdens beste pannekaker , noe du helt klart vil ønske å lage igjen til dine barn, familie eller venner. Sjekk hvordan du lager amerikanske pannekaker og hva som smaker ekstra godt til.


De kan spises til frokost, middag, kveldsmat eller som helgekos. De kan lages med bacon, ost og sopp, eller som dessert med sjokolade, honning eller syltetøy og frukt. I alle verdens hjørner finnes ulike typer pannekaker.


I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra! Verdens beste pannekaker lager du selv! Alle bør prøve pancakes minst én gang i livet.


Det er sannsynligvis mindre farlig enn fallskjermhopping. Etter å ha prøvd forskjellige kombinasjoner så fant jeg min favoritt. Luftige og digge pannekaker. Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne.


Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Jeg snakker av erfaring. Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Perfekt til helgefrokosten.


Pisk sammen egg og sukker i en skål. Ha så i olje, yoghurt og vann og bland alt sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg