fredag 25. oktober 2019

Tavlemaling på mur

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv.


Da kan tavlemaling kanskje være noe å satse på.

Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Vores tavlemaling henvender sig til alle, der ønsker mere kreativ frihed i hjemmet. Med en opmalet tavle har du ingen bøvl med ophængning, huller i væggene eller tavlestørrelser, der ikke passer dig - for du vælger helt selv størrelsen på tavlen. En allergivennlig tavlemaling som kan brekkes i alle regnbuens farger.


Malingen er en vannbasert, allergivennlig spesialutviklet matt maling for tavlebruk. Tavlen rengjøres med vann. Tavlemalingen gir en slitesterk overflate som er lett å skrive på.

En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres. Slike tester kan håndverkere eller enkelte fargehandlere hjelpe til me sier Nenad Zvanut i Flügger.


Det kan også være praktisk for å skrive ned beskjeder og notater. Maler man magnetmalingen i bunnen (som er en grunningsmaling) og tar toppstrøket med tavlemaling , kan man bruke både kritt og magnet på veggen, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Har nå planer om å fjerne denne malingen og erstatte med diffusjonsåpen maling eller evt. Noen steder sitter lateksmalingen fortsatt bra på veggen og noen steder er det store flak som har løsnet. Slik finner du ut hva slags mur du har. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype.


Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel syretest avsløre dette. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl.

Brukes også ofte sammen med MagPaint magnetmaling for å lage en magnetisk kritt- og oppslagstavle. Luxi tavlemaling 3ml. Underlaget skal være rent, fedtfrit og tørt, inden der males. Vi skal male veggen som kommer bak der peisovnen skal settes opp. Leste meg til på ifi.


Rene silikatmalinger er uorganiske og gir ingen avdamping av flyktige gasser. Enkelte silikatmalinger inneholder derimot små mengder akryl som bindemiddel. Silikatmalinger er et godt valg for inneklima, men er maleteknisk lite egnet for bruk på annet enn ren mur eller puss. Malingene er svært basiske og krever spesiell beskyttelse ved. Man kan etterisolere yttervegger av mur på innvendig side dersom det ikke er mulig å utføre tiltaket på utvendig side.


Det må gjøres grundig tilstandsanalyse av bygningen før tiltaket igangsettes. På en del murbygninger er ikke tiltaket mulig og det medfører stor risiko for skader på fasade og veggkonstruksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg