tirsdag 15. oktober 2019

Saftig sjokoladekake kefir

Denne kaken smaker fantastisk! Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.

Brownieskaken med nutella. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne. Kefir gjør underverker i sjokoladekake – og saftig er stikkordet her.


Himmelsk sjokoladekake med kefir. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake ? En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.

Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Saftig og nydelig sjokoladekake Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake.


Wenche laget selvfølgelig også en glutenfri variant. En saftig , søt og myk sjokoladekake i langpanne, perfekt til barnebursdag. Vi anbefaler deg å prøve matblogger Tove Holter sin oppskrift på en enkel og saftig sjokoladekake i rund form.


Jeg som aldri får til saftige sjokoladekaker har endelig klart det! Spørs om det er rømmen som gjør susen. Synes 7g ble vel mye sukker så ble det som var igjen i posen 5g og det var mer enn nok. Kunne nok ha tatt enda mindre ettersom glasuren er såpass søt. Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant.


Saftig og enkel kefirkake i langpanne (med sjokoladeglasur.) God mandag, folkens! Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst. Ekstra saftig marmorkake. En god formkake skal være saftig. Et godt triks for å få et ekstra luftig og saftig resultat er å benytte superduoen natron og kefir , i tillegg til bakepulver.


Dette gjør at kaken eser ekstra godt under steking og smaken får et friskt og lett syrlig preg.

Det passer godt sammen med den mektige sjokoladekremen på. V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir. Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang. Glasur 1g smør 2g melis ss kakao ts vaniljesukker 3–ss varm kaffe. Sett stekeovnen på 1grader over- og undervarme og kle en stor langpanne med bakepapir.


Ha alt det tørre i en miksebolle og bland det sammen før du tilsetter kefiren og det smeltede smøret. Rør til du får en glatt og klumpfri røre. Saftig sjokoladekake (i langpanne) Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne.


Saftig , enkel å lage og helt uslåelig på smak. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett. Ingen smelting, kun en bolle, ingen maskiner nødvendig, og en like enkel og god glasur. Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen.


Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg