mandag 14. oktober 2019

Vegghylle design

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Vi tilbyr et meget bredt sortiment av møbler og interiørprodukter.

Se vårt utvalg her og kjøp på nett eller besøk en av våre mange butikker! Vegghyller Direkte fra Lager. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og størrelser, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på. Hyller er den perfekte oppbevaringen i en stue.


Enten du ser etter en vegghylle , en bokhylle eller en moderne reol, kan du finne det i vårt store sortiment! Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.

Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Bruk vegghyller til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Pene vegghyller i matchende farger til baderomsmøblene fås i flere bredder og tre farger, hvit, antracitt og svart eikefinér. Leker med faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. Kamé vegghyller er praktiske og solide og finnes i ulike størrelser og dybder.


Kamé har også noen lekre vegghyller i eik og med kanter rundt hyllen. Denne veggyllen finnes også i en variant med kleshengere under. Her kan du godt kombinere. Med vår hjelp får alle barnas leker sin egen plass. Vi ser en bokhylle til barn som et sted der eventyrene bor og drømmene flyter.


Om du i stedet er ute etter en vegghylle har vi massevis av slike, enten du leter etter en med et morsomt motiv eller en mer stilren design. Stilig vegghylle med industriell look, i sort metall.

Den populære serien Meert er enkel, praktisk og passer godt inn i hjem som verdsetter allsidighet! Serien består av flere dekorative vegghyller av svart metall. Kombiner de forskjellige typene og lag din egen samling på veggen. Dette gir deg ditt eget unike preg og herlig atmosfære.


Skjulte opphengsbraketter er inkludert. Skruer for festing til vegg er ikke inkludert. Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler.


Bruk festemidler som egner seg for veggene i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg