mandag 7. oktober 2019

Stort rundt spisebord med uttrekk

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bredt utvalg av runde spisebord. Hos oss har vi et stort utvalg av uttrekkbare spisebord til meget god pris.


Hos Bohus får du et stort utvalg av uttrekkbare spisebord til hjemmet ditt!

Slik dekorerer du ditt runde spisebord Når du skal dekorere et rundt spisebord er det naturlig å la fokuset ligge midt på bordet. Plasser en generøs blomsterbukett i en vakker rundt vase, eller vær litt sprelsk og lag et stilleben med sesongens grønnsaker dersom du inviterer til en høstmiddag. Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk.


En samling med pendler er perfekt over et rundt spisebord og fremhever spisesonen! Utvalget av fine lamper er stort. Her er vinterens fineste! En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt.


Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller. Når du får besøk av familie og venner, så legger du bare den praktiske tilleggsplaten i bordet. På den måten har du lett plass til flere rundt bordet ditt.


Tilleggsplatene er fremstilt i samme design, materiale og farge som resten av bordet. Stort rundt spisebord med uttrekk. WOOOD-bordet Rhonda kommer ubehandlet heltre eik, og oljet eik.


Eik gir en skjønn karakteristikk som bringer en varm atmosfære til rommet. Man får lyst til å sitte lengre rundt bordet, og det gir en nærhet til alle som sitter rundt , sier Grønberg Myrold. De senere årene har hun sett at en del kunder har byttet ut hus med leilighet og dermed trenger et mindre spisebord.

Alt hender rundt spisebordet - dette sentrale møbelet i hjemmet som virkelig er verdt å satse på. Som familie bør dere investere i et kvalitativt stort spisebord , for eksempel av eik, som tåler både søl, tusjpenner og annen slitasje, for det er her livet kommer til å leves. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg.


Spisestuebord med plass til alle. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Store, små ,smale eller runde. Søk så finner du bordet som passer deg.


Et stort utvalg av bord i forskjellige materialer. Møbler og interiør på nett! Rundt spisebord med uttrekk Leter du etter et rundt spisebord , da er du kommet til rett side.


Hurtig levering over hele landet! Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.


Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Et rundbord med en kapasitetskasse, ideell for lagring av et sted med dag lig bruk av dråpe. På Selly Home finner du modeller av rundbord som er utstyrt med ekstra skuffer plassert under disken. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Kjøp rimelige og moderne spisebord med god kvalitet online fra Trademax. Vi leverer møblene dine raskt hjem til døren din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg