fredag 25. oktober 2019

Kokebok for alle

Oppskriftene med serveringsforslag er eksempler på hvordan kostrådene kan brukes i praksis. WOW64) AppleWebKit v. Kokebok for alle er en grunnleggende kokebok som gir inspirasjon til å lykkes med smakfulle og sunne matretter. KHTML, like Gecko) er foreløpig ikke støttet.


Du bruker en nettleser som ikke gir optimal brukeropplevelse av Unibok. Boka brukes mye i ungdomsskolen.

Mange elever får boka gratis når de går i ungdomsskolen. Det er kun tillatt å gjengi omslaget i forbindelse med normal omtale av boken. Rett til gjengivelse i andre sammenhenger skal avklares med forlaget på forhån med mindre slik rett følger av lovgivning. Det tar litt tid å lage din egen kokebok med bilder av de lekre rettene. Det er en fin og koselig prosess, hvor du både skal bestemme deg for hvilke oppskrifter du vil ha med i boken og du skal ha laget alle rettene, så du kan ta fine bilder av dem til boken.


Du kan starte allerede nå. Betegnelse: Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land.

Filipa (14) har funnet sin oldemors kokebok med tradisjonsoppskrifter fra Nord-Norge. Her finner du oppskrifter fra både tradisjonell norsk mat og retter fra andre land og kulturer. Med denne kokeboken i samlingen skal du ikke lenger behøve å tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Cøliakifruens glutenfrie favoritter Wenche har hatt cøliaki i år, og etter mye prøving og feiling, har hun omsider klart å knekke den glutenfrie koden og fått dreisen på glutenfri bakst. Alle bilder av meg er tatt av Truls Qvale.


Alle matbilder er tatt av meg selv. Tenk, nå er endelig dagen her. Jeg har fått link til forhåndsbestilling av kokeboken min, boken jeg har jobbet med i lang tid.


Jeg sitter på en Cafe og nesten småsvetter litt, for er litt nervøs kjenner jeg. Antikvariatet sender gjerne til kjøper. Annonsen oppdateres jevnlig med nye titler. Sykekost og diétkost.


Tyvende økede utgave. Middelhavskost gir bedre helse. Lære å kokkelere den kjente maten selv. Se vårt store utvalg av kokebøker og kjøp din online!


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Her hos Tanum har vi kokebøker for alle anledninger.

Finn laveste nettpris her. Vi har bøker med oppskrifter på hverdagsmat og festmiddag, på måltider for en eller for mange. Om du er allergiker, vegetarianer eller kjøttelsker, så har vi bøker for deg også.


Dette er en kokebok som inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Helsedirektoratet i praksis. Her er både hverdagsmat og festmat. Elever får den gratis i ungdomsskolen. Trykk på bildet av boka.


Da ser du nettsiden hvor det er informasjon om boka. Oppskrifter og annet faglig innhold er valgt ut med tanke på at boka i tillegg skal være aktuell for alle andre som ønsker å lage god og sunn mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg