onsdag 2. oktober 2019

Vaskemaskin full av vann

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Lagervarer leveres neste virkedag.


Trykker på tøm og sentrifuger osv, men den vil ingenting lenger. Måtte tilslutt taopp lokket, la vann sildre ut og tømme den for klærne, men nå sitter jeg altså igjen med en vaskemaskin full av vann som ikke funker.

Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Hei Der jeg legger i skyllemiddel på vaskemaskinen er full av vann , selv etter en klesvask. Skyllemiddelet er borte men den er bare full av vann.


Hva kommer dette av ? Den er full av klær (og vann ) Må vel tilkalle en redningsmann i morgen. Eller noen som har en idè hva som kan være årsaken? Saltkammer i oppvaskmaskin er full av vann – Hus og.


Registrert Dato: Tirsdag 10.

Siemens vaskemaskin , kjøpt i fjor høst, full av vann , tømmer seg ikke. På den måten sparer du både vann og strøm. For du skal huske at vaskemaskinens forbruk av strøm og vann er utregnet på bakgrunn av en helt fyllt vaskemaskin. Hvis vaskemaskinen din er plassert et sted i huset, hvor du lett kan høre den, skal du også ta hensyn til dens lydnivå. Målet med denne artikkelen er å gjøre det enkelt over oversiktlig å få overblikket over de beste – i følge diverse forbrukerråd og testmagasiner – vaskemaskinene på markedet.


Noen som har en idè om hva dette kan være? Den tømmer seg fint om jeg setter på tømmingsprogrammet, men det er jo slitsomt å sette på stoppekranen hver gang jeg skal gå fra vaskemaskinen også. Reparatør koster jo en f. Et program for syntetiske klær, som bruker rundt det samme av vann , men med lavere temperatur og mildere sentrifugering, slik at ikke klærne krølles så lett.


Et mer skånsomt program som bruker mer vann , men ofte har lavere temperatur og omdreiningshastighet på sentrifugeringen. Til sarte plagg av for eksempel ull og silke. Ok, du har tatt ut vann på bildet, for der viser det kun vann under filteret, som er tatt bort. Trolig defekt pumpe.


Har den blitt tett, som er lite trolig, vil uansett ingen kjemikaler åpne den. Du kan prøve flytende Plumbo (IKKE pulver, og ikke la det stå lenge), men du kan risikere å skade maskinen. Har prøvd å starte maskina på nytt flere ganger, men når den skal pumpe ut vannet så stopper den.


Får jo heller ikke ut klærne når maskinen er full av vann for da går det ikke ann å åpne døra.

Avmonter tilløpsslangen ved vaskemaskinen legg slangen i en bøtte og kontrollér at det kommer ut vann og at det er trykk på vannet. Eller de 1små plastdingsene som ramlet av gardinene til campingvogna da de ble vasket med disse på. Feilen kan skyldes et defekt varmeelement.


Da ligger de forresten ikke bare i lofilteret, men i hele maskinen. Jeg tror jeg, etter tips fra rørleggeren, tømte trommelen full av vann manuelt og satt på tømming ti ganger før det sluttet å dukke opp små plastdingser i lofilteret. Alt vann du tar fra innlagte rør telles.


Det vil si det som kommer ut når du åpner krana, men også vann som brukes til å trekke ned i do, kjøre en oppvaskmaskin og lignende. I tillegg må alt av drikkevarer, som brus, kaffe, øl, og så videre, regnes med. Du kan kjøpe rensemiddel for vaskemaskin i butikken, eller prøv litt eddik i en vaskeball når du kjører en kokevask med tom maskin. Sørg også for å tørke av gummilisten rundt åpningen dersom det blir liggende vann i sprekkene, samt å rengjøre såpeskuffen jevnlig.


Selv må vi kanskje bytte vaskemaskin , og i den forbindelse har jeg lett litt. Kranen er såklart skrudd av. Og vannet lukter ganske fælt! En venn foreslo å bare starte den på vanlig vaskeprogram, etter å ha tømt den for vann , for liksom å normalisere den. LG FH6F9BDSer en vaskemaskin med gedigen trommel, som er mest energieffektiv når den vasker en full klesvask.


Den bruker omtrent like mye vann og energi for små klesvasker som den gjør når den vasker en full maskin med tøy, i tillegg til at den bruker lang tid på hver vask (fra til timer for en vanlig graders vask).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg