torsdag 24. oktober 2019

Ramme med plass til flere tegninger

Finn Ramme Tegninger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr.


Alikevell kjenner jeg at flere ikke får den glansen de fortjener, for det ligger jo mye jobb og ikke minst kjærlighet og gode tanker bak disse strekene.

Derfor har jeg søkt etter gode løsninger der ute, for det er ikke bare vi som mottar noen hundre tegninger fra barnehender iløpet av året. Vis frem barnas kunstverk med en smart ramme som har plass til mange tegninger samtidig! Ramme i A4-størrelse med plass til opptil tegninger – ramme og kunstarkiv i ett!


Fjæring på innsiden holder tegningene på plass – ingen flere skrukkete. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Denne har en spesiell utforming med et kabinett formet som et fabeldyr, med to store vinger på sidene som kan slås ut.


Vognremissen har plass til et tyvetalls vogner og titalls sleder. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Jappe Nilssen På Ramme fikk Munch installert en grafisk presse. Friluftsatelier Edvard Munch kjøpte eiendommen for å hvile ut etter år i utlandet og for å få plass til sitt friluftsatelier. Området Munchs eiendom er omgitt av sjø, svaberg og skog. Dette er den typen ramme som ikke bare fyller funksjonen sin godt, men som også løfter hjemmet når det kommer til estetikk.


Med en vakker ramme som Little Davinci, Lil Davinci eller Lille Davinci har man en detalj i hjemmet som vil ”poppe” ut fra veggen på en måte som gjør at det blir ekstra kult å være i rommet hvor rammen er plassert. Med en ramme beskytter du diplomer og vitnemål mot smuss og skader. Bla deg nedover og finn den rette rammen for deg i vårt sortiment!


Disse rammene er perfekte for deg som for eksempel vil ramme inn et diplom.

Der hadde det vært brukt stropper rundt tønnen for å holde dem på plass. Konstruksjonen var drittskummel når det var stilla og du samtidlig var ædru. Magnetisk ramme 53cm, Stiicks i eik, fra Paper Collective. Gjør stas på favorittplakaten med denne geniale rammen i eik, med trebiter og sterke magneter som holder kunstverket på plass. Mysteriet med den hemmelighetsfulle tegningen Når tegningen er selve grunnlaget for all kunst, er også alt mulig.


For hvem hadde vel forestilt seg at den monumentale trappen i Kunstnernes Hus. Men en del av arbeidene er også det jeg kaller tidskommentarer. Flyktningesituasjonen i Europa kommer fram i flere arbeider, som et av bildene denne gang, “ Plass til flere ! Med nære venner og møte med mennesker som har vært gjennom dette, håper jeg å vekke til ettertanke og medmenneskelighet.


Beemoo Barnetegninger Ramme stk. Fant sin plass i arbeidslivet. Rammen har plass for opptil bilder. Per Maarten Knudsen syntes det var så interessant at han begynte å skrive om det - for hånd.


Et stort hus, med stort hjerterom for livets forløp og skiftende behov. Dette er et hus som blir en trygg ramme for flere generasjoners liv, et samlingspunkt for familie og venner. Hudøy er vakkert og selvsikkert, med vennlige detaljer som gjør enhver betrakter litt lysere til sinns. Et førsteklasses installasjonssystem som tilbyr overlegne funksjoner og egenskaper. Rapid SL-systemet gir deg friheten til å utforme ditt optimale baderom ved å tilby en sikker og rask installasjonsmetode for veggmonterte vasker, bideer, urinaler og WC.


Forsøkte meg flere steder som Jernia, og lignende butikker. Fikk beskjed om at det var lite å velge mellom, og at de kun hadde kakerister som ikke var så solide. Etter å ha grublet litt så tok jeg meg en tur til BIR gjenvinningsstasjon i nærheten. Der fant jeg flere komfyrer med rustrie rister.


Disse var litt ukurante og ikke bred nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg