tirsdag 29. oktober 2019

Rødt hår vitser

Det var bare rødt igjen, så jeg ville ikke ha noe. Hjem fra julebord-points Stem opp Stem ned. Er det sant at Steinar har. Vitser som starter med har du hørt. Her kan du se litt av mangfoldet fra.


Tretti minutter senere kommer en ny beskjed fra kapteinen, Enda en motor har streiket, og flyturen kommer til å ta to timer ekstra.

Men ingen grunn til bekymring. Plutselig kastet amerikaneren ut en hambburger. Vi har så mange av dem sier amerikaneren. Kort tid etter kaster franskmannen ut en flaske vin. Dagen før hadde han meldt i fra om innbrudd i huset sitt men da hadde ikke politiet tid til å komme.


Har du hørt om han som kjørte for fort og ikke ville stoppe i politikontrollen? Flere tusen vitser. Jeg har bare kastet stein i vannet, svarte gutten.

Ja men det er da ikke så farlig,sa rektoren. Hva har du gjort da? Det er bedre å stumpe røyken, enn å røyke stumpen. Leter du etter “ har du hørt om vitser ”? Da har du kommet på riktig sted.


På denne siden gir vi deg mange morsomme “ har du hørt om vitser ” som garantert får frem latteren. Rødt -toppen Hannah (28) reduserte egen lønn med 100. Mens politikerkollegene fikk økt lønna si fra 763.


Rødt -sjefen i Fredriksta Hannah Berg, valgt å redusere sitt eget honorar betraktelig. Bryllupsvitser og vitser om ekteskap setter ekteskapet på spissen. Vitsene er ikke å anbefale for de som har kalde føtter angående bryllup og ekteskap. Vitsene kan derimot passe som humoristiske innslag som vitser til bryllup. Morra di er så feit at hu selger skygge på badeplassen.


Her finner du et stort utvalg av groviser og grove vitser som får deg til å le. Ikke egnet for barn. Punkeren har grønt og rødt hår og hanekam.

Den gamle mannen og punkeren sitter lenge stumme og ser på hverandre, men etter en stund klarer ikke punkeren å holde kjeft mer: Si meg, gamling, har du aldri gjort noe helt sprøtt i ditt liv? Hvorfor har julenissen en så svær sekk? Fordi han kun kommer en gang i året.


En frosk i mikseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg