mandag 28. oktober 2019

Reise til vietnam med baby

Ta med deg familien eller kjæresten, og nyt late dager i flotte omgivelser. Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Se aktuelle tilbud her.


Se våre spennende reiseforslag, finn din drømmereise til Vietnam.

Få et skreddersydd tilbud innen timer. Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Med Ving kan du blant annet reise med rutefly til den vakre øya Phu Quoc.


Phu Cuoq høres ut som et herlig sted! Det kan være problemer med oversvømmelse i f. Mekongdeltaet og på ferieøya Phu Quoc i regntiden. Da faller det mindre regn, og luftfuktigheten er lavere.

Spedbarn er aktive og våkne i denne alderen, så det er også mer moro å reise med dem. De har en rutine (i forhold til en nyfødt baby ) og du kjenner dem så godt at det er ganske lett å finne ut hva de trenger når de trenger det. Det er litt utfordrende å reise med baby , må jeg innrømme. Det sørøstasiatiske landet strekker seg over ca. En reise til India er en reise til et land med en herlig blanding av kultur og badeliv.


Eksotiske dufter blandes med sterke farger, og overalt blir du møtt av vennlige smil. I Goa brer den ene paradisstranden etter den andre seg ut langs den lange kysten, og alt er litt roligere enn det er i storbyene. Noen som har reist hit med barn, og som har tips å komme med ? Ikke kast bort pengene dine: Se våre billige flybilletter og bestill på nett nå!


Bare spør om det er noe mer. Når det er lurest å reise , det kommer jo litt ann på hvor dere skal. Men tror, uten at jeg husker det helt.


Dette gjelder jo å reise fra by til by, men det å komme seg fra gate til gate i samme by er noe helt annet. Majoriteten av menneskene kjører mopeder, og de er over alt. I Hanoi er det millioner mennesker og millioner mopeder.

Dra nytte av vår kunnskap og lange erfaring. I nord er været best om sommeren, mens det er best i sør om vinteren. Lokale varianter kan forekomme, snakk gjerne med våre reiserådgivere. Hun er vant til å reise på tur med egne barn og har erfart at det fort kan bli mer gris og søl enn hva man forventer når man sitter mer eller mindre limt sammen med et barn flere timer i et fly.


Husk reglene for væske i sikkerhetskontrollen. Da trenger man evt. Nyttig informasjon fås også på nettsiden til Folkehelseinstituttet. Vietnam er stort, med ganske store klimaforskjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg