onsdag 23. oktober 2019

Mensen klumper gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Dette kan sees som klumper som kommer ut. I utgangspunktet er det ikke særlig stor sannsynlighet for å bli gravid under mensen. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Det er helt vanlig at det kan komme ut litt koagulert blod som slike geleaktive klumper som du beskriver, når du har mensen. Mensen kan være litt ulik fra gang til gang, så det at du blør mye en gang og litt mindre en annen gang eller det at det noen ganger kommer litt klumper og noen ganger ikke, er innenfor det normale.


Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen.

Rester av svangerskapet kan da ofte ses som klumper og hinnerester i blodet. Trolig ender halvparten av alle befruktninger i abort, men dette skjer så tidlig i graviditeten at kvinnen ikke er klar over at hun er gravid. Ei venninne av mora mi gikk jo uker gravid.


Hadde mensen hver mnd og var ikke kvalm eller noe. Magen ble heller ikke noe større. Var i uke at hun fikk svangerskapsforgiftning og var skikkelig dårlig og ble lagt inn. FLAUT å si men jeg aner ikke, vet ikke engang hva forskjellen er#128558; Store mørkerøde klumper , litt avlange kanskje og relativt glatte. Så ikke så nøye for jeg var helt satt ut.


Jeg kan ikke ha vært gravid (det var det første legevakta spurte om). Jeg hadde heller ingen smerter utover de vanlige, relativt sterke, smertene de første dagene. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide.


Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Det er ikke alltid at gravide blir henvist til ultralyd for små blødninger som antas å være ufarlige. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet.


Om du er gravid eller ikke, kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin.

Den får du kjøpt på apoteket. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei.


SVAR: Hei Så bra at du sjekker opp det du lurer på. Det er vanskelig å svare sikkert på hva det kan være uten å undersøke deg. Du skriver at du ikke hadde ventet mensen før om mnd. Jeg fikk mensen i går, og den var helt som normalt, men i ettermiddag begynte jeg plutselig å blø skikkelig kraftig. Det kommer mange og store blodkoagler, mer enn jeg noen gang har hatt.


Har noen av dere hatt slim-klumpe-utflod noen gang? Den er helt klar, men jeg syns det er ekkelt. Er muligens gravid , i følge legen, men jeg vet ikke sikkert enda. Noen som vet hva det kan være? Har klumpete mens hver gang.


I den forbindelse blir slimhinnen i livmora tykkere og tykkere, når kroppen ikke har blitt befruktet må den rense opp. Så det er rett og slett slimhinnen som kommer ut sammen med det ubefruktede egget. Takk for gode or jenter. Du tenker kanskje på at man tror man er gravid uten å virkelig være det.


Dette er en psykisk forstyrrelse som er svært sjelden, men det er beskrevet, også i Norge. Normalt har en kvinne med innbilt svangerskap alle svangerskapssymptomer. Evnen til å bli gravid påvirkes av alder, med individuelle forskjeller.


Søk legehjelp etter seks måneder hvis du er over år og du ikke har blitt gravid etter seks måneder. Også menns har mindre sjanse for å bli far etter fylte 35.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg