onsdag 23. oktober 2019

Salmer bryllup

Søk etter salmer bryllup på den nye KensaQ. Velg de versene du synes er finest i de salmene du velger. Nedenfor finner du en liste over til salmer som passer til bryllup. Listen er laget av Tynset kirke.


Stemningsfulle salmer er en viktig del av den kirkelige vielsen, og er med på å sette en vakker ramme rundt bryllupet. Vi har dykket inn i salmeboka, og satt sammen en oversikt som inneholder noe for ethvert brudepar.

Tror det blir noen av kjendis-salmene for vår del også. Synes dere at det er noen salmer som ikke passer i bryllup ? Jeg synes blott en dag, et øgonblick i sander er så flott, men passer den best i begravelse? I kan selv være med til at vælge hvilke salmer , der skal synges i kirken til jeres bryllup.


Salmerne aftales med præsten inden brylluppet. I Salmebogen er der en række forskellige bryllupssalmer, som I kan vælge imellem. Mange fine salmer men synes det faktisk er litt viktig å velge noen kjendte salmer som de fleste kan.


Var i en vielse nå i helgen og de hadde valgt en litt rask salme som minnet om noe russisk folkemusikk Det ble nesten litt pinlig for det var jo ingen som klarte å følge med.

Presten komenterte det at ingen sang så vi måte ta den en gang til men det ble ikke noe bedre siste gangen heller. Andre klassiske salmer 2Kjærlighet er lysets kilde 3Til himlene rekker din miskunnhet, Gud 3Alt står i Guds faderhånd 3Himmelske Fader, herleg utan like 3Om alle mine lemmer Petter Dass-salme med flott og lett melodi. Passer til inngang.


Din trofaste kjærlighet kan aldri svikte Enkel, men fin sang. Hvis I skal giftes i kirken, så skal I bestemme jer for, hvilke samler der skal synges til jeres bryllup. Hvis I ikke er vante kirkegængere, så kan det være en jungle at finde rundt i den tykke salmebog.


Her får I gode tip til de mest populære bryllupssalmer samt et link til en hjemmeside, hvor I kan høre flere af dem, inden I bestemmer jer. Bryllupssang – til glede eller ergrelse? En god bryllupssang kan heve stemningen flere hakk i et bryllup.


Har du en blanding av alvor og humor i sangen, vil du høste stor applaus – ikke bare fra gjestene, men også fra et takknemlig brudepar. Den nye salmeboka rommer 8salmer. Salmeboka har en langt større sjangerbredde enn tidligere. De tradisjonelle salmene står side om side med gospel, spirituals.


Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Lurer på hvilke salmer som er vanlige? Tenkte å ta den tradisjonelle brudemarsjen inn, men det er vel kanskje vanelig å synge noen salmer i kirken under vielsen også? Det skal minst være to, kanskje tre, salmer i en vielse.


Det finnes flere gode salmer som setter ord på det en vielse handler om, mange gamle og en hel del nye.

Her finner dere en liste over salmer som kan passe til vielse. Det gis ikke konkrete forslag til salmer under nattverdmåltidet (ledd 21). At hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt. Vi viser dig de nyeste bryllupstrends, de bedste bryllupsleverandører, inviterer dig til Danmarks største bryllupsmesser og samler alt det du skal vide om bryllup lige her på ét site.


På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg