onsdag 9. oktober 2019

Tørsleffs kondensert melk

Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete. En viktig ingrediens i mange bakverk, til karamellpudding, is osv. Gjærbakst holder seg saftig” lengre, småkakene holder seg sprø, og smultringene blir mindre fete. H- melk boks Tørsleffs søte kondenserte melk ts Tørsleffs vaniljesukker.


Til servering dl kremfløte ts Tørsleffs vaniljesukker.

Sett stekeovnen på 1grader varmluft og finn frem en brødform på ½ liter. Kok opp vann så du har det klart til vannbad. MELK KONDENSERT 397G TØRSLEFFS Søk etter store varer, små varer og mellomstore varer Logg inn. Fakta om Tørsleffs Kondensert melk. Tørsleffs kondensert melk er redusert melk tilsatt sukker og er en.


Du får kjøpt Tørsleffs søte kondenserte melk i Coop Extra, Mega og Obs i tillegg til i utvalgte Meny- og Sparbutikker. Oppskrift på seige karameller.

Usukret kondensert melk er spesielt godt egnet i supper, sauser (gjerne i viltsauser), gryteretter o. Tørsleffs søt kondensert melk , 3gr 2g sukker 1g lys sirup 1g smør ¼ ts flaksalt. Sukret kondensert melk er godt egnet til karamellpudding, vafler, pannekaker, risengrynsgrøt og julebakst. Begge deler er kondensert melk som selges på hermetikkboks, men den søtete typen er gulaktig i fargen og mye tykkere i konsistensen.


Bruk altså sukret, kondensert melk (til venstre på bildet ovenfor) og ikke vikingmelk til denne oppskriften. Ovenfor ser du søtet, kondensert melk av merket Tørsleffs. Verdier her på siden er de som jeg har fått tilgang til.


Nye verdier legges inn og oppdateres automatisk. Informasjonen her er ment som en hjelp og veiledning til dere som trenger det. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Konsistensen er omtrent som melk , men smaken er mer konsentrert. Vikingmelk er kondensert , usøtet melk som selges på hermetikkboks.


Den søtede kondenserte melken er tilsatt store mengder sukker. Kondensert melk er fyldig og kan enten være sukret eller usukret, og begge variantene selges i Norge. Spray den med formfett og kle Flotte gaveposer til konfekt får du kjøpt på bl.

Takk for tilbakemelding. Jeg har brukt en del av både usøtet kondensert melk (Vikingmelk) og søtet ( Tørsleffs ) i diverse matlaging og bakst, og brukte i dette tilfelle søtet som oppgitt i oppskriften. Derfor det var så innmari rart, at det gikk skeis når det tross alt bare er to hovedingredienser. Våre hentepunkter er åpne alle dager mellom kl.


Hjemlevering, fra kr. Vi tilbyr hjemlevering fra morgen til kveld i utvalgte postnummere for et lite tillegg. Bakerst i skapet fant jeg flere bokser søt kondensert melk som snart går ut på dato og jeg trenger idéer til hva jeg kan bruke dem til. Hittil har jeg pleid å bruke det til f. Millionaires Shortbrea bruke det i iskrem eller koke det til dulce de leche, men jeg vil gjerne prøve noe nytt.


Tre ingredienser, og så har du iskrem. Denne varianten er uten egg. Bare fløte, søt kondensert melk og vanilje. Vil du ha ekstra smak har Lise Finckenhagen mange varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg