onsdag 30. oktober 2019

Jordmor stavanger utdanning

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Bestill drømmeferien med Agoda.


Jordmor stavanger utdanning

Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Norsk lisens for offentlige data. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning. Utdanningene som rapporteres til utdanning.


Etterspørselen etter jordmødre øker - både på sykehuset og i kommunene. Hvor jobber Jordmor ? Som jordmor kan du jobbe på ulike nivå i helsetjenesten og i privat sektor. De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker. Yrket åpner også for arbeidsmuligheter innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Jordmor.


Jordmor stavanger utdanning

Yrket går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Som autorisert jordmor kan du jobbe både nasjonalt og internasjonalt på ulike nivå i helsetenesta. Det er også registrert relaterte yrker. I Noreg vil dette i all hovudsak vere delt mellom kommunehelsetenesta, spesialisthelsetenesta og ulike private bedrifter.


Rådgiving, rettleiing og undervisning utgjer ein viktig del av det å vere jordmor. Ved å reise til en av våre partnerinstitusjoner i utlandet som en del av studiet har du mulighet til å få en unik utdanning. I tillegg til økte karrieremuligheter, vokser du som person og får se faget ditt fra en ny vinkel.


Mer informasjon om studieopphold i utlandet. Velkommen til Jordmor Kjersti! Sammen med noen gode kolleger tilbyr vi hos Jordmor Kjersti svangerskapskontroll, celleprøvetaking, spiralinsetting, p-stav (inn og ut) prevensjonsveiledning og ammehjelp. Du trenger IKKE henvisning for å komme til hos oss. Vi har god kapasitet gjennom hele året.


Den nye stillingen vil inngå som en del av den ordinære svangerskapsomsorgen. Etter hvert vil den enkelte jordmor følge opp egne gravide med eventuelle hjembesøk etter fødsel. Du må ha offentlig godkjent jordmor utdanning og helst erfaring fra tilsvarende arbeid. Kjapt og lekende lett å booke med. Studiet tilhører fagområdet Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Jordmor stavanger utdanning

Du kan også lese om relatert yrke til studiet. På masterprogrammet i jordmor er det lagt til rette for utveksling i 3. Utenlandsopphold må planlegges tidlig, gjerne ett år i forveien. Innen psykisk helsevern har vi studenter i utdanning som har praksisplasser ved sykehuset eller distriktpsykiatriske sentre (DPS). For å kunne bli jordmor må du ha utdannet deg som sykepleier og videreutdanne deg.


Relaterte studier til Jordmor Jobbmuligheter - Jordmor. Her kan jordmoren arbeide: - Sykehus, på fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner. I privat helsesektor. Stavanger Kommune - Jordmor - Sentrum helsestasjon.


Jordmor stavanger utdanning

Den viktigste endringen er at det anbefales tidlig samtale om levevaner, og at det kartlegges om den gravide har behov for ekstra oppfølging. Den gravide skal kunne velge om hun ønsker oppfølging hos fastlege eller jordmor. Vet dere hva en jordmor tjener?


Vet at man ikke bør velge yrke etter lønn, men valget står mellom jordmor og fødselslege, men jeg er skeptisk til fødselslege siden det tar veldig lang tid å utdanne seg til det. Lurer også på om en jordmor kan tjene mer om hun jobber privat eller har en lederstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg