tirsdag 8. oktober 2019

Rullegardiner 70 cm

Rullegardiner 70 cm

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Etter mål, smale, el. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. Der plisségardiner kan gi et litt lettere uttrykk, er rullegardiner for det meste bare praktiske.


Rullegardiner 70 cm

Når de er rullet opp, er de nesten ikke synlige og tar minimalt med plass. Du kan velge mellom modeller i ulike farger. Hvorfor velge rullegardiner ? Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum. I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt.


Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst. Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk. Smarte og praktiske rullegardiner.


Rullegardiner 70 cm

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner , og duo rullegardiner. Et rullegardin er helt simpelt, rent og minimalistisk i udtrykket.


Udover at fungere godt til mørklægning, idet det afskærmer helt tæt i top, bund og sider, fylder gardinet næsten intet, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der ikke gør meget væsen af sig. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Bestiller du på mål får du også muligheter for å velge flere farger, flere ulike “systemer” for å heve og senke gardinen, ulike bredder og tykkelser på lamellene og valg mellom aluminium, tre og bambus.


Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner , duo rullegardiner , bambus rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Se vores udvalg af forskellige gardindesign og vælg det, som passer til dig og dit hjem. Udover at forhandle mærkevarer som Faber og VELUX, producerer UNIG kvalitetsrullegardinerne UNIG BASIC og UNIG LUX. UNIG bruger de samme komponenter som kendte mærker og går ikke på kompromis med kvaliteten. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Med Debel får du funktionelle og smarte gardinløsninger til dit hjem. Debel har nemlig designet en serie af rullegardiner , der opfylder alle dine krav.


For rullegardinerne er både flotte og praktiske og kan fås i forskellige farver og mål. Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Alle våre produkter leveres i henhold til de nye reglene for barnesikkerhet. Kravene til sikkerhet er høye og vi leverer produkter som tilfredsstiller disse og ivaretar dine barns sikkerhet.


Fischer rullegardiner kan leveres med kjedetrekk, selvruller, snorpumpe eller motor og med forskellige avslutningsmuligheter i bunnen. Persienner er den perfekte løsningen for deg som ønsker enkel fleksibilitet, både når du skal skjerme for innsyn eller sol. Persienner finnes i mange forskjellige farger og materialer, slik at du kan velge persienner som passer din stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg