mandag 21. oktober 2019

Simo kombivogn mål

Vogna får jevnt over gode karakterer - den er soli stabil og komfortabel for barnet. Stor og god plass til barnet. Kombivognen består av en sportsvogndel (1 kg) og en bagvogn (2 kg).


De testfamiliene som har vurdert vogna, har brukt den i til sammen år! Her er noen av kommentarene fra testpanelet: Fotstøtten på sportsdelen faller lett ned.

God plass til barnet. Men den er noe tung. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Bremseklosser på simo er ikke veldig sterke, og rykker veldig ofte. Ser ut som venstre side ryker oftest. Defekte bremseklosser kjennetegnes med bremsestang som stadig faller ne vogn lener fremover eller bakover o. Klosser kan byttes ut, men som alle simo deler - ikke å få tak i med det samme.

Firmaet ble etablert av Erik Simensen og Holger Mohn, derav navnet Simo. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten. Bagen har praktiske bærehåndtak og vaskbart innertrekk. Sittedelen har stillinger på ryggen, integrerte vognseler og vaskbart setetrekk. En separat liggedel kan føles mer luftig og lettere å holde kald når det er varmt, mens en kombivogn med myklift kan være praktisk hvis du bor i en leilighet noen etasjer opp uten heis og blir nødt til å bære barnet opp og ned til barnevognen.


Det går også an å kombinere en myklift med en duovogn med liggedel. Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer.


Den må ikke ta for stor plass i bilen da vi også har hundebur bak. Se de beste tilbudene! Sportsdelen kan brukes bakovervendt og fremover vendt. Noen som kan forklare meg det?


Jeg har kjøpt vogna brukt og aner ikke hvordan man legger den sammen. Vognen har: kalesjer stormtrekk 1. I begge sidene på vognen skal det være to tilsvarende stropper som de du har funnet på ryggen, hvor dan skal være mulig å feste karabinkroken. Alltid gode tilbud og rabatter.

Ingen rust eller blåmann. Selges billig kr 800. Med en kombivogn får du en praktisk barnevognsløsning i hverdagen, med liggebag du enkelt legger i og tar ut av vognen, og babybilstol om man vil det. Vi har et flott utvalg av kombinvogner, og massevis av gode liggedeler.


Simo Kombivogn Pris SALG på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg