torsdag 3. oktober 2019

Kassesykkel

V, 14ah li-ion batteri. Kraftig 250w børsteløs motor. Shimano Tourney gir. Bagasjebærer, skjermer, kjedekasse, lys foran og bak. Tektro HYDRAULISKE SKIVEBREMSER PÅ.

Eksepsjonelle transport- og varesykler med elektrisk hjelpemotor er blant våre spesialiteter! Vi leverer elsykler både til private- og profesjonelle aktører, familier, bedrifter, kommuner foreninger og institusjoner. SYKKELSENTRALEN – Butikk – Jarleveien – Trondheim. Dobbelt bunnet felg.


Avtagbar kalesje inkl. X120cmX84cm (LXHXB) Kasse 95cmX59cm (LXB) års reklamasjonsrett Alene våre sykler har rammenummer for. Om Oss Boxbike er importør av Cargobike of Sweden, Sveriges mest solgte lastesykkelmerke.

Byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Nguyen Berg, vurderer også å etablere støtteordninger til private som vil kjøpe kassesykler. Elsykkel har i løpet av få år blitt et fullverdig og komplett alternativ til daglig transport. Tre spørsmål til kassesykkel -kjøperen.


Du vil ha kassesykkel med to hjul? Men finner ikke ut av hvilken? Her er tre spørsmål som ferske lastesykkelkjøpere bør stille seg, for å se tydeligere forskjell på de ulike modellene.


Vi er din sykkelforhandler og har et stort utvalg av kvalitetssykler, lastesykler m. Gode priser og høy kvalitet kjennetegner oss. ChristianiaBikes Model Light BASIC trehjuls elektrisk kassesykkel. Dansk design, kvalitet og lidenskap. Dette er sykkelen som blir regnet som den originale kassesykkelen.


Du ser den overalt i København! Mange har forsøkt å kopiere den. Den store utfordringen i diskusjoner om sykkelens plass i fremtidens byer havner ofte i stampe når dette scenariet beskrives: Familiefaren som skal hjem fra jobb, hente barn i barnehagen, kjøpe mat for helgen og handle litt til – og så regner det, og han er dessuten sulten.


Last weeken the city threw a seaside festival to celebrate – and help even more people discover why these bikes are taking off.

Oslo Cargo Bike Party. Transportsykkel, Familiesykkel, Kassesykkel , Lastesykkel, El. Varesykkel fra FINN. Her finner du det meste som av utstyr og tilbehør til elsykkel fra ekstra batteri og låser til barnehenger og sidevesker. I vår fikk Stena Line en fantastisk flott kassesykkel med elmotor og dekorert med logoen vår.


Den vekker mye oppmerksomhet og bringer fram smilet hos folk. Men hvor langt kan man sykle med den? Nettredaktøren ville finne ut av det og bestemte seg for å prøve å sykle til Skagen i Danmark med Stenasykkelen. Syklene kan være egnet for å transportere mennesker eller varer.


En type lastesykkel har et forsterket og forlenget bagasjebrett og en konstruksjon som er laget for å tåle mer last (longtail). Det kan også være sykler med ulike typer kasser eller lasteplan. Sykler med kasse foran kalles gjerne kassesykkel og har ofte tre hjul.


Har en kollega som har el- kassesykkel , og han er fornøyd med det, men jeg synes det er mer praktisk å ha mulighet til å bruke sykkelen uten henger når ungene ikke lenger skal fraktes til barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg