mandag 7. oktober 2019

Vinterdress voksen test

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Gode uteklær til gode priser. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Se vårt utvalg her!


Romslig passform i en varm og vindtett vinterdress Tenson Dominic sitter godt på barnets kropp – romslig uten å være for posete. Påkledningen fungerer godt. Barnet kan i stor grad klare det på egen hån men når borden i ermene skal over votter eller benåpningen skal over vinterstøvlene, trengs hjelp fra en voksen. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress.


I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Varmedress voksen Varme og funksjonelle varmedresser som holder deg varm på de kaldeste dagene! De beste varmedresser for voksne, til gode priser! Ute vattert dress er en varm og god vattert dress med vindtette og vanntette egenskaper.


Dressen kan brukes til brett og skikjøring, lek i snø, på tur med hund i all slags vær - eller som utedress på jobb. Dette er av Norges mest solgte dresser til ansatte i barnehage. Den suverene vinneren av årets test er vinterdressen fra Univern. Full pott – Testvinneren fra Univern får full pott på samtlige testparametre. Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester.


Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Testvinneren er en soli vindtett og vanntett, vattert parkdress som er spesielt utviklet for aktive barn.


Dressen har en romslig passform for optimal bevegelighet. Denne modellen har de samme kvalitetene og tekniske løsningene som testvinneren Didriksons Bjørnen parkdress. I tillegg har den større refleks-løsninger og flere lommer. Björnen er en klassisk vinterdress fra Didriksons.


Dressen er laget i et vind- og vanntett materiale, med teipede sømmer og god pustekapasitet. For ekstra sikkerhet, er dressen utstyrt med reflekser rundt hele, slik at barnet syns godt i mørket. Discover the brand with staying power. Parkdress Baby - år.


Jakker Baby - år. Vinterdress Baby - år. Bukser Baby - år. Regntøy Baby - år. Nattøy Baby - år. Best i test hos Testfakta.


Vi på Reima ønsker at barna skal kunne leke og bevege seg fritt ute, i all slags vær. Derfor utvikler vi funksjonelle barneklær av høyeste kvalitet til vår, sommer, høst, og vinter. En komfortabel og funksjonell vinterdress fra Bergans. Denne herlige dressen er tilvirket i lett tolagskonstruksjon som barnet ditt kan leke og bevege seg i uten problem. Dressen vil holde barnet ditt varm og tørr gjennom vinterens utelek, da den er foret, vann- og vindtett, samtidig som den har god pusteevne.


Hoppin - Arbeidstøy til barnehageansatte. Spesialutviklede klær til voksne som jobber med barn, og andre som er mye ute, i aktivitet og lek med barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg