torsdag 29. august 2019

Voksipose vinter

Unngå kald bil i vinter. Chic kommer i flere forskjellige farger, slik at det er lett å finne en nyanse som matcher barnevognen. Dette er en vognpose som leverer akkurat det den lover.


Voksipose vinter

Velkommen til vårt utvalg av vognposer! Vi har alle typer vognposer: minivognposer for de små barna, vintervognposer til når kulda biter, allroundvognposer som passer året rundt, sommervognposer, og herlige lammeskinnsvognposer. En vognpose er perfekt for deg som skal tilbringe tid utendørs med din nye, nysgjerrige verdensborger, uavhengig av årstid. Med det norske merket Voksi sørger du for at barnet ditt sover godt i de beste materialene naturen har å by på. Hos oss finner du et stort utvalg av vognposer som varmer godt, og som fungerer fint til mildere vær.


Oeko-Tex er et uavhengig sertifiseringssystem for tekstiler, produktdetaljer og ferdige produkter – i alle ledd i produksjonen. Vinter vognpose, hvilken er best? Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Bedste uld i Voksi.


Netop denne ultra fine og isolerende uld har været en af hovedårsagerne til, at Voksi er blevet så populær og eftertragtet. Vi har stort utvalg av vognposer i alle prisklasser som passer perfekt til enhver trilletur med barnet ditt uansett vær og vind. Les tester og omtaler før du kjøper.


Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren. Den er fylt med polyester, som er bra for endene og allergikerne, men som varmer litt dårligere. Posen har fleecefôr som vi ikke er veldig begeistret for. Vognposen leverer fantastiske resultater på flere områder, som blant annet: vannavstøtning, varmeisolering, brannsikkerhet og holdbarhet etter vask. Den er slitesterk, og laget for å holde barnet varmt hele vinteren.


Voksi Urban er en trendy vognpose i dun og ull. Overdelen består av dun og fjær, som både. Almgren understreker at det er mange faktorer som spiller inn for om et barn holder varmen i vinterposen. Posens varmeegenskaper påvirkes for eksempel av ubeskyttede glidelåser, seleåpninger, om posen blir våt, hvor kaldt det er ute og hvor mye luft som er mellom barnet og posen.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi har testet noen av de mest populære soveposene på markedet – fra Marmot, Haglöfs og The North Face. Det er få ting som kan måle seg med å krype inn i en deilig sovepose etter en lang dag på tur.


Jeg har en Simo Classic, og har tenkt å bruke lammeskinn i denne til den lille som kommer i september. Trenger man vinter - og sommersyne til voksiposen? Nogle af de funktioner vores køreposer tilbyder er: Hul til fempunktsseler, lækkert lammeskind eller dunfyld og vandtætte overflader.


Vi har selvfølgelig både luftige helårsposer og varme og vandtætte køreposer, der holder den kolde, danske vinter ude - og barnet tørt, varmt og trygt. Voksipose , eller lammeskinnpose - eller hva? Tenker at han skal jo bare være i vogn.


En bilstolpose som man kan åpne og så bare vanlige klær under? På Jollyroom finder du et stort udvalg af Voksi køreposer. Med norske Voksi kan dit barn sove godt i de fineste materialer naturen har at tilbyde, da Voksi har valgt kun at bruge naturmaterialer i deres produkter, og de stræber efter at have en produktion, der påvirker miljøet mindst muligt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg